BL33D1N6_M3 Публикувано Януари 2, 2009 Публикувано Януари 2, 2009 Здравейте, търся магазин за китари в столицата. Още сега ще помоля да ми предложите магазини с любезен персонал, защото веднъж влезнах в един магазин (няма да му казвам името), където продавач-консултантът ме гледаше (и съответно се държеше) като поредния ламер, който нищо не разбира от китари и само му отделям от ценното време и го занимавам с обяснения. Надявам се да ми препоръчате магазини (имена и адреси) и евентуално мнения за тях. Благодаря предварително. Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 Писано е много по темата. Виж ТУК Цитирай
patient Отговорено Януари 3, 2009 Отговорено Януари 3, 2009 (Редактирано) ^ Въпросната тема мисля, че има нужда от ъпдейт. Някои от магазините упоменати в нея вече не съществуват, други се преместиха, а има и такива дето изобщо не са споменати. Редактирано Януари 3, 2009 от patient Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 3, 2009 Отговорено Януари 3, 2009 Добре, ако на някой му се пише в другата тема, нека напише ВСИЧКИ софийски магазини. Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 3, 2009 Отговорено Януари 3, 2009 Не е зле да уточниш каква китара ти трябва и в какъв ценови клас. Цитирай
BL33D1N6_M3 Отговорено Януари 3, 2009 Автор Отговорено Януари 3, 2009 Не е зле да уточниш каква китара ти трябва и в какъв ценови клас. Електрическа, ценови диапазон - около 500-600 лева (може и малко повече, но не много) Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 3, 2009 Отговорено Януари 3, 2009 Основните магазини са Динакорд,xxxx и Фактор,адресите са дадени в другата тема ,от тук -обиколи и преслушай какво ще ти хареса Цитирай
Recommended Posts