papinho Публикувано Януари 1, 2009 Share Публикувано Януари 1, 2009 Здравейте. Насочил съм се към този синт ВИЖ и имам няколко въпроса. Надявам се да ми помогнете. 1. Понеже ще "творя" на домашния си компютър и нямам MIDI-та на звуковата карта (Creative X-Fi), ще мога ли да го ползвам? Гледам, че синта е с built-in USB MIDI interface. През USB ли се свързва? 2. Освен с Pro Tools M-Powered 8, дали може да работи с други програми? (Sonar/Nuendo...) 3. Други модел с по-малко клавиши (за същите пари) имат (Controllerknobs, 9 fully assignable MIDI sliders, 15 assignable buttons, including 6 transport buttons) примерно. Липсата им компенсирали се от софтуера? Благодаря предварително на всеки, който помогне! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 Това НЕ Е синтезатор, а само МИДИ контролер. 1. Да. 2. Да. 3. ? Не мога съвсем да разбера въпроса, но май отговора пак е да. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 Аз имам такава клавиатура и съм супер доволен от нея. Доста е удобна, въпреки, че е полу-тежка (аз харесвам тежки клавиатури), работи без проблем със всякакви софтуери и честно казано отсъствието на контролери изобщо не ме притеснява. Щом няма да я позлваш за свирене на живо - свирка с контролери са си малко или много грешни пари (за което съм сигурен, че някой ще тръгне да ме оборва). Единствено не знам как е положението с драйверите за Windows, щото аз работя на Mac, ама предполагам, че не би трябвало да има проблем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
papinho Отговорено Януари 3, 2009 Автор Share Отговорено Януари 3, 2009 Благодаря за информацията. Драйвери за Windows Vista x32 има, което ме вълнува мен. Иначе има и за x64, но е бета...Би трябвало да нямам проблеми откъм драйвери. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 4, 2009 Share Отговорено Януари 4, 2009 Тази клавиатура е супер удобна - лека, работи бепозгрешно. Аз бях продал моята, и после си я купих обратно. За записи в домашни условия е върха (лека е и може да си я подмяташ из къщи наляво надясно) - разпознава се от всички познати ми програми и работи безпроблемно. Само в ТВ не съм я пускал още, но и там вероятно ще проработи Много добър продукт, на още по-добра цена. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts