MasterOfDisaster Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 (Редактирано) Уеко баце уеко, човека си е напълно прав. Задаваш напълно безцелен въпрос (поне зададен по този начин), защо мислиш никой не ти е отговорил като във форума е фул с фендери. Даи снимка , година , сериен номер. Нещата са толкова комплексни...тука врачки няма. Един приятел на мои приятел ще си купува голф някаде 80-та ,със сменени джанти (лъскави) оферта ли е ? п.п. Да не забравя не разбирам от коли ,но ми изглежда в добро състояние п.п.п. Форума е за музиканти не за да се цупим и да си ореждаме битки на арената. Редактирано Януари 1, 2009 от MasterOfDisaster Цитирай
Berko Отговорено Януари 1, 2009 Автор Отговорено Януари 1, 2009 Виж В моя град не продават китари, НЯМАМ си на представа от цените. Можеш да погледнеш в РФ колко струва един фендер стратокастер, да видиш с какви адаптери е и да сметнеш разликата м/у тези адаптери и адаптерите дънкан и да смъкнеш към 200-300 лв още заради това че е втора упот. и е в перфектно състояние и да ми кажеш някаква цена както вече казаха някой "900-1000..и не бих го дал за по-малко от това, като се има предвид, че има много подобрения - нов бридж, нови заклучващи ключове, нов пик-гард ..." Извинявай, ако не съм в час с нещата, ето ти и снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=324671 само дето не мога да ти кажа серииния номер Цитирай
programista Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 упс сори малко в повече са ми били кафетата и колата.. не ми се е случвало да пиша в темите на хората ако няма какво да кажа... нито да се заяждам, но уви никога не е късно извинявам се за спама. ако може модераторите да затрият всичките ми постове по темата... Цитирай
Recommended Posts