savov Публикувано Декември 30, 2008 Публикувано Декември 30, 2008 Здравейте! Изчетох доста от информацията в този раздел и разбрах, че сред Вас има доста хора, които са наясно как се пребоядисва китара, с какви точно бои и т.н. Въпросът ми, обаче не е свързан с идеята сам да правя декоративни корекции по китарата си, а по скоро-дали има някой в България, който се занимава професионално с подобни неща. Казвам подобни, защото се интересувам не просто от пребоядисване или освежаване с един-два цвята а за пълно преобразяване на външния вид на инструмента...говоря за истинско рисуване! Ето на тази снимка пояснявам, какво точно имам впредвид: Разбира се - не става въпрос за конкретните изображения...аз ще предложа своя идея за изображението. ... Ако пък има някой сред Вас, който се занимава с подобно нещо...ще се радвам да ми прати и своята оферта(може и на ЛС). Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 (Редактирано) Има, не четеш ли из Форума. Преди 1-2 седмица изписаха сума ти неща... Ето ЛИНК, яиж датата... Редактирано Декември 31, 2008 от Baby Thomas Цитирай
patient Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 Що да чете? Много по яко е да се пускат нови теми и да спамим в тях Цитирай
savov Отговорено Януари 1, 2009 Автор Отговорено Януари 1, 2009 Заглавието ме е подвело... Благодаря! Цитирай
Recommended Posts