Ivita Публикувано Декември 1, 2008 Публикувано Декември 1, 2008 Здравейте, занимавам се с аерография - рисувам върху всякакви повърхности, като дрехи, коли, мотори, чаши...музикални инструменти Ако искате вашият инструмент нарисуван, можете да се обърнете към мен - Ива 0884 017 819, както и studio.utopia@abv.bg www.art-utopia.com е сайта, който можете да рагледате Ето един кавал Или пък блузки за вашата група или на любимата ви такава: както и бодиарт за някой ваш концерт: и халби за бирата ви и какво ли още не Много усмивки желая на всички ви и успехи Цитирай
kmfb Отговорено Декември 1, 2008 Отговорено Декември 1, 2008 бах, яко... гледал съм ги и преди тия неща по нета, ама айде да се наканя... Интересно при инструмент като се боядисва, после как и дали ще се лакира пак хубаво, но ми изглеждат професионални нещата и бих се доверил. Само да видя кво и къде (без бодиарт...) Цитирай
Ivita Отговорено Декември 1, 2008 Автор Отговорено Декември 1, 2008 Ами, какво да ти кажа, работим с качествени материали, до сега проблеми не сме имали, а и другият в екипа е музикант и тия неща поне малко са ни ясни Цитирай
tednet Отговорено Декември 1, 2008 Отговорено Декември 1, 2008 А някакви ориентаровачни цени? Например една китара колко би излязла с няква рисунка върху нея? Цитирай
Ivita Отговорено Декември 1, 2008 Автор Отговорено Декември 1, 2008 Ами ориентировъчно - 100тина лева, но зависи от много неща, какво се иска, колко е голямо и тнт. Цитирай
vlex Отговорено Декември 1, 2008 Отговорено Декември 1, 2008 Аз не искам по китарата тнт, мерси Има значение какви материали ползвате, за да се разбере после какви лакове трябва да се търсят за финиш лака. Демек или вие пръскате със съвместими топ лакове, които по възможност не са нитроцелуозни, за да не потъмнеят и да пресатурират картинката, или казвате с какви бои на каква основа пръскате и мераклиите си намират човек да пръсне отгоре с лак. Така става хавата. А на добър час в начинанието Поздрави, Влад Цитирай
Heartman Отговорено Декември 1, 2008 Отговорено Декември 1, 2008 Лелееее тоя боди арт нпарво пак е дошъл сезона на дините Иначе мноого яко изглежда и преди съм виждал такива неща кефят определено!Само че аз за китарата си реших по-брутално въпроса(няма да кажа как)Виж ако си взема мотор... Цитирай
Ivita Отговорено Декември 2, 2008 Автор Отговорено Декември 2, 2008 Относно лака, ние си лакирваме всичко, така че невиждам защо друг трябва да лакира Правим пълната подготовка и завършваме продукта до последно - пълно обслужване Цитирай
Ivita Отговорено Декември 11, 2008 Автор Отговорено Декември 11, 2008 Да споделя с вас една касчица Цитирай
preIbanez Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 ...Рисунките изглеждат страхотно...успах с начинанията...и да не забравите да зареждате темата редовно със снимки... Цитирай
Tomcat Отговорено Декември 13, 2008 Отговорено Декември 13, 2008 Знам че я пуснахте тая тема за музикални инструменти но колко ще струва една блуза или тениска горе-долу? Цитирай
Ivita Отговорено Декември 16, 2008 Автор Отговорено Декември 16, 2008 Ами за блузите е различно (както и за всичко), но средно излиза 30лв. А относно зареждането със снимки няма проблем Цитирай
Ivita Отговорено Декември 22, 2008 Автор Отговорено Декември 22, 2008 Желая на всички весели празници и за новата година много усмивки, любов и изминати километри Цитирай
rockstar666 Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 бах, яко... гледал съм ги и преди тия неща по нета, ама айде да се наканя... Интересно при инструмент като се боядисва, после как и дали ще се лакира пак хубаво, но ми изглеждат професионални нещата и бих се доверил. Само да видя кво и къде (без бодиарт...) Аз ще ти платя бодиарта,това за новата година от мен! Цитирай
Recommended Posts