Muteriac Публикувано Декември 29, 2008 Публикувано Декември 29, 2008 Две неща от край време ме терзаят и все не успявам да намеря информация в нета. Първото е за жаковете - искам да попитам кой изход за какво отговаря. В смисъл не за коя част от жака а за коя жичка, така да се изразя. Съответно за стерео и моно жаковете. Другото ми чудене е дали ще мога да докарам приемлив звук, ако сложа 2 десктоп микрофона с щипка от горната и долната страна на отвора на китарата (с акустична съм). Първият отива във входа за микрофон, а втория през преамп в линейния и след това уравновеся сигналите софтуерно. Идеята ми е да докарам горе-долу балансиран звук от китарата, т.к. в момента не мога да закупя техника. Знам, че звучи абсурдно, но ми хрумна и реших първо да се консултирам Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 За първия въпрос прегледай ВАЖНИТЕ теми в този раздел. Те седят най-отгоре в този раздел. По втория въпрос- "приемлив звук" е много относително. Докато не пробваш няма да разбереш дали можеш да докараш приемлив звук по описания от теб начин Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 Ако микрофоните са хубави, компютъра е тих(като вентилатори) и звуковата карта не е твърде шумна(шумов под на -75 и повече децибела), може и да получиш приличен резултат. Цитирай
Muteriac Отговорено Януари 12, 2009 Автор Отговорено Януари 12, 2009 Супер, хиляди блаогдарности! Скоро се залавям за работа Цитирай
Recommended Posts