Viki_Singer Публикувано Декември 28, 2008 Публикувано Декември 28, 2008 Много спешно се нуждая от помощ!!! Болна съм, а утре имам концерт, така че ако някой се сеща как се казваха тези хапчета, нека пише. Знам, че има такива, но забравих името им. Моля ви, помогнете ми!!! Мерси предварително. Цитирай
kisska Отговорено Декември 28, 2008 Отговорено Декември 28, 2008 Не знам името на тези хапчета, но когато съм болна или гласът ми е дрезгав и съм прегракнала пия чай и смуча ментови бонбони Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 29, 2008 Отговорено Декември 29, 2008 Homeovox съм използвала аз, но не за болен, а за уморен глас. В съчетание с почивка. Ако си болна от някой грип или настинка и не можеш да отложиш концерта, ПОЧИВАЙ днес. Просто мълчи. И си пий лекарства против грип и ВИТАМИНИ! Пий топъл чай, ако все пак имаш тонус - движи се, за да загрееш. Разчитай на бандата да ти помогне довечера - да свирят по-дълги сола, да пропуснете 1-2 парчета, ако са ти по-тежки, да направят някой инструментал. И ти мисли за тях, и се старай да не ги издъниш - ще те разберат. Публиката също помага много. Съчувствам ти от сърце (аз съм излизала и с температура)... Хайде, успех, пълноценна изява и скорошно оздравяване! Цитирай
Viki_Singer Отговорено Януари 1, 2009 Автор Отговорено Януари 1, 2009 Е, аз съм голяма фенка на Фийби! А колкото до хапчетата Homeovox - пробвах и наистина ми помогнаха Не пях като Фийби, а си пях нормално, все едно въобще не съм болна. Мерси Цитирай
Ruth Отговорено Януари 6, 2009 Отговорено Януари 6, 2009 Хомеовокса не беше ли спрян от производство? Цитирай
Viki_Singer Отговорено Януари 6, 2009 Автор Отговорено Януари 6, 2009 Хомеовокса не беше ли спрян от производство? Явно не е, защото успях да си го купя от първата аптека, в която влязох. Цитирай
sina Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Аз пък открих едно спрейче за гърло - препоръчва се при сухота в гърлото, а моят лекар ми го препоръча за поддържане на гласа. Казва се Newmed спрей за гърло (че има и за нос). Швейцарски е и съдържа билки. Доволна съм и винаги го нося с мен. Цитирай
FireStorm Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Най-добрия начин за оправяне на гласа е Vocal Rest и чайчета. Цитирай
acheto Отговорено Март 4, 2009 Отговорено Март 4, 2009 Аз пък открих едно спрейче за гърло - препоръчва се при сухота в гърлото, а моят лекар ми го препоръча за поддържане на гласа. Казва се Newmed спрей за гърло (че има и за нос). Швейцарски е и съдържа билки. Доволна съм и винаги го нося с мен. Аз също ползвам Нюмед и се чувствам много добре. Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 4, 2009 Отговорено Март 4, 2009 джо кокър може да е известен с гласовите си данни, и с тва че пуши и пие като разпран, но за съжаление няма как да знаем колко по-добър щеше да е ако не пиеше и не пушешеДжо Кокър би трябвало да се изписва с главни букви ,защото е Личност ,доказала се в рок-музиката.Предполагам това няма значение за метъл - келешите. Мисля ,че за последните има значение ,че чичко Леми от Мотърхед също пие и пуши като разпран? Цитирай
JD Отговорено Март 12, 2009 Отговорено Март 12, 2009 (Редактирано) Джек Даниълс също помага - зависи какво пееш. Дали Джак помага зависи повече от самия човек, не толкова какво трябва да пее. Освен стилът да е специфичен и да изисква певеца да е мъртво пиян и да не знае к'во става Jack The Ripper наистина помага понякога. Важното, като при много неща, е да си знаеш собствената мярка - да се отпуснеш, а не да се напиеш Въпреки че, както Angermeans отбеляза, при някои си е изискване да не знаят къде са По темата - чувал съм само за Хомеовокс. Витамин С, казват, че помагал. Редактирано Март 12, 2009 от J D Fortune Цитирай
MeliShely Отговорено Април 7, 2009 Отговорено Април 7, 2009 Хомеовокса помага-пак зависи до каква степен ти е прегракнал гласа.Има и едни в аптекита Исла мус-ментол,евкалипт различни аромати. Наскоро ми беше много зле гърлото а имах репетиция -предстои ми рок концерт. Прави се гаргара от една супена лъжица прясно изцеден лимонов сок и 1 супена лъжица глицерин-продава се в аптеките.Прави се гаргара около 1 минута и сместа НЕ СЕ поглъща.Защото в някакъв форум пише да се погълне което е АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНО.глицерина ако се погълне влия зле на мозъка и на цялостното състояние на организма. Цитирай
Даниел Миленов Николов Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Много спешно се нуждая от помощ!!! Болна съм, а утре имам концерт, така че ако някой се сеща как се казваха тези хапчета, нека пише. Знам, че има такива, но забравих името им. Моля ви, помогнете ми!!! Мерси предварително. Пробвай с isla.На мен ми омекотява гласа и ми помага да се справя с хрипчетата Цитирай
blagoy Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Newmed е супер! Удобен и ефективен. И май наистина се "пристрастих", но той е безопасен - на билкова основа е, с глицерин. Цитирай
spellsingero Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 да,разбира се! циклопентанпергидрофенантрен има ги във всяка аптека. пС: що за глупости... медикамента за глас е всичко,що го стимолира... било то мед,сирене,сини сливи,шоколад,таблетки за гърло разни,ром,коняк и др. (с последните две по-полека). Цитирай
Recommended Posts