Jump to content
Българският форум за музиканти

MeliShely

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    vokal,piano,cigulka

MeliShely's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Хомеовокса помага-пак зависи до каква степен ти е прегракнал гласа.Има и едни в аптекита Исла мус-ментол,евкалипт различни аромати. Наскоро ми беше много зле гърлото а имах репетиция -предстои ми рок концерт. Прави се гаргара от една супена лъжица прясно изцеден лимонов сок и 1 супена лъжица глицерин-продава се в аптеките.Прави се гаргара около 1 минута и сместа НЕ СЕ поглъща.Защото в някакъв форум пише да се погълне което е АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНО.глицерина ако се погълне влия зле на мозъка и на цялостното състояние на организма.
  2. Здравейте и то мен.. Какво да ви кажа много болна тема.. Преди 2 години се оперирах от възли -бяха 2 на двете гласни струни...Оперирах се в една частна клиника а лекарят ми беше проф.Кунев. Възстановявах се 3 месеца,след което заминах за Норвегия(работя там от 8 години).Минала година имах само един месец почивка-което е пълен кошмар.Случайно попаднах на темата и реших да пиша.. Днес бях на преглед отново защото от месец не се чувствам добре..Диагнозата беше ендом на Райнке или нещо подобно не можах да намеря нищо в нета..Както и да е не ми звучи добре,няма образувани нови възли но самите ми гласни струни са оттекли и има негативни изменения,за съжаления твърде рано след операцията-както ми обясни доктора поне 3-4 години не би трябвало да имам проблем.За съжаление репертоара и продължителността на работа не е мой избор,все пак работим по определен договор. В момента съм в паника защото ми предстои рок концерт след 20-ина дни...а и очаквам и ново заминаване... Много хубави неща прочетох в темата,и се радвам че се пише по този проблем,защото сред певците това си е направо ад. успех!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.