Jorko_Beliata Публикувано Декември 28, 2008 Share Публикувано Декември 28, 2008 Търси се таблатура (по възможност за Guitar Pro 5+) на Roland Grapow - Strange Friend Рядко добро и световно неизвестно парче. Благодаря предварително? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Декември 31, 2008 Автор Share Отговорено Декември 31, 2008 Е, не мога да повярвам, че има табове на ПРЕСЛАВА, а на това - не! Ще хвана сам да си го извадя накрая! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 Ако говориш за таба на Песлава - Лъжа е, който аз почнах да правя, да знаеш, че не е готов още. Второ какво общо има дали има табове на Преслава или няма, с това дали някой иска да ти вади песен . И трето - наистина е най - добре човек САМ да вади, не да разчита на другите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 Слушах го току - що това "рядко добро" парче и да ти кажа не ми допадна особено, но ако наистина в интернет няма таб, може, ако не ме домързи, да ти го табна тия дни. Иначе при китарите не чух някакви кой - знае какви сложни неща, които да не могат да се хванат по слух. Като че ли единственото нещо, което може да те изтормози във ваденето е прекаленият дисторшън, който китариста е наблъскал Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Декември 31, 2008 Автор Share Отговорено Декември 31, 2008 Dude, въпросче - по слух ли ги вадиш? ПП. Нищо против таб-ове на Преслава - просто се зачудих, че ви е привлякла интереса В интерес на истината не разбрах, че сам го вадиш, просто мярнах темата и помислих, че го има някъде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Декември 31, 2008 Автор Share Отговорено Декември 31, 2008 (Редактирано) Duuuude! Ти ВАДИШ табовете по слух! Моите адмирации. В такъв случай май няма много смисъл да питам как точно го правиш, при условие че няма как да използвам твоя слух... ПП. (Изчетох темата за Преслава) Редактирано Декември 31, 2008 от Jorko_Beliata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 А ти какъв друг начин за вадене знаеш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Декември 31, 2008 Автор Share Отговорено Декември 31, 2008 А ти какъв друг начин за вадене знаеш? Ауди - миди - Guitar Pro Смях или не, още не мога по слух (или поне нещо по - сложно от елементарна мелодия) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts