ecmjazz Публикувано Септември 9, 2005 Share Публикувано Септември 9, 2005 Попаднаха ми разни неща в такъв формат - гледам някакво си power tab пише вътре - има ли такъв софт? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Септември 9, 2005 Share Отговорено Септември 9, 2005 Има и можеш да си го дръпнеш от ето тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Септември 9, 2005 Автор Share Отговорено Септември 9, 2005 Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipFly Отговорено Септември 19, 2005 Share Отговорено Септември 19, 2005 Само да кажа че поне на мен повече ми допада Guitar Pro и за него има сащите фаилчета само дето са с разширение *.gtp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Септември 19, 2005 Share Отговорено Септември 19, 2005 Само да кажа че поне на мен повече ми допада Guitar Pro и за него има сащите фаилчета само дето са с разширение *.gtp и има 1 архивче из нета 80Мб дет като го разархивираш става 900 мегабайта с мидита за гитар про има всичко там Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipFly Отговорено Септември 20, 2005 Share Отговорено Септември 20, 2005 да да много яко много ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts