marvin the martian Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Между другото и двамата са с сигничър адаптори . Така е, няма спор. То вярно че Texas Special и Vintage Noiseless са signature модели... BWC, няма нищо съмнително в цените на китарите. Това просто са най-евтините американски китари от Fender. Дали са по-добри от American Standard серията - там нещата вече опират до лично мнение. Някои твърдят, че са много по-добри от American Standard, други твърдят обратното... Ако си преритал за теле, аз мисля, че този модел е доста по-удачно решение от Higway One китарата. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Страта е по-универсален,но въпрос на вкус..Хайуей 1 звучи мн. добре за цената си ( поне 3-те на които съм свирил) Цитирай
TONY Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 ^ сигурно е по-готина от хайуейка, но и цената ще е нагоре. Някъде из Фендерските неща - я на сайта им, я от списанието им фронтлайн бях чел, че Хайуей серията я водят именно ентри левъл за американските им китари. Китарите са си екстра - и съотношението цена - качество е супер. Страт срещу Теле - домати и краставици. Ibanez JS100 - съвсем друга хава, ако си фен на Сатриани звука, но не можеш да си позволиш 1000 -модела, си купуваш нея. Съотношението цена - качество не мога да го коментирам. Трите китари са толква различни, че е най-добре да си ги има човек и трите. Според мен, автора на темата, трябва да седне на компа, да потърси ревюта на китарите в ютюба, примерно и да си избистри концепцията, какво иска всъщност. И най-вече Весели празници! ПС - ако няма концепция, която и китара да вземе - все ще е добре. После самата китара ще му моделира донякъде свиренето. Цитирай
BWC Отговорено Декември 25, 2008 Автор Отговорено Декември 25, 2008 Май ще се спра на телето , но дано няма проблеми като я пробвам.. поне очевидни . Честито рождество Христово Цитирай
BWC Отговорено Декември 25, 2008 Автор Отговорено Декември 25, 2008 По скоро се чудех дали имат алтернативи от страна на мр. Ибанец Цитирай
bulby Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Що не пробваш китарите Blade във Фактор? В момента дават 10% отстъпка от цените на ей тези модели + слушалки АКГ подарък. http://www.audio-factor.com/pdf/Blade_Levinson09.pdf Ibanez и Fender са доста различни типове китари обаче. Аз лично на първите никак не съм фен, за мен това са китари без характер. За здрав метъл и шред имат предимство спрямо страта и телето, ама за блус, clean, по-лек рок и тн. никога няма да извадят същия як тон! Цитирай
BWC Отговорено Декември 25, 2008 Автор Отговорено Декември 25, 2008 A се пак страт-а SSH няма ли да ми даде повече флексабилност , и всъщност как са вързани тези адаптери - доколкото знам хъмбъкера е отдено от синглите така че ако сложа ЕМГ на негово място с някакви хот текс сингли май сха полу4а доста универсална китарка ? Цитирай
Slav Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 (Редактирано) Ммм ... не точно. Не ми се вярва да изкараш Les Paul-ски звук с тази комбинация (ако те кефи и искаш такъв). Защо не пробваш нещо като Epiphone ? Саундът на Les Paul китарите също става за блус, рок (но звучи различно от Stratocaster и Telecaster) и също така можеш да бичиш хеви с такова животно, кофтито е че няма Epiphone в България. Мисля, че Epiphone Les Paul са горе долу на тази цена, не съм сигурен, някой по-запознат да каже. Редактирано Декември 25, 2008 от Slav Цитирай
marvin the martian Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 A се пак страт-а SSH няма ли да ми даде повече флексабилност , и всъщност как са вързани тези адаптери - доколкото знам хъмбъкера е отдено от синглите така че ако сложа ЕМГ на негово място с някакви хот текс сингли май сха полу4а доста универсална китарка ? Ще ти даде... Само че аз вместо EMG, бих си сложил нещо на Seymour Duncan, но тук вече нещата опират до лични предпочитания, така че ти си решаваш. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Мисля, че Epiphone Les Paul са горе долу на тази цена, не съм сигурен, някой по-запознат да каже.Na тая цена (705 юро с доставката) може да се вземе Гибсън Леспол лимитед (като моя). Цитирай
BWC Отговорено Декември 25, 2008 Автор Отговорено Декември 25, 2008 Вопще не искам ЛП . Кофти Гриф и странно мътен звук който не е за всяко ухо прелестен . Цитирай
Recommended Posts