podmatrix Публикувано Декември 23, 2008 Публикувано Декември 23, 2008 Извинявам се, ако съм объркал раздела предварително. Та интересува ме дали някой знае дали в България някъде се продава Ibanez RGR421EXFM и на каква цена, а ако има и хора с такива може да метнете едно мнение за китарата Цитирай
podmatrix Отговорено Декември 23, 2008 Автор Отговорено Декември 23, 2008 За информация на другите, които се интересуват: Тази китара, за жалост, не се предлага в България... Цитирай
DYLGIQ Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 Що пък за жалост? За да ти одерат кожата българските вносители ли? Ако си я избрал - значи имаш причини, надявам се една от тях да е факта, че си пипвал тази китара и тя те е накефила. Тогава поръчвай онлайн! Ако ли не - може би напразно точиш ред лиги и ред сълзи. Наглед хубав инструмент, но може да има доста трески за дялане. Потърси мнение от първа ръка и в чуждите форуми, щото ме съмнява някой от този форум да има такава, макар че не е много скъпа - тук общо взето пишат предимно пишлемета и флудват с некомпетентни мнения, рядко се обажда някой истински познавач, за жалост. Но знаеш ли от кой заек ще изскочи храста? Цитирай
podmatrix Отговорено Декември 25, 2008 Автор Отговорено Декември 25, 2008 За жалост съм нямал възможност да я усетя в ръцете си, но от всичко, което изчетох и гледах (като видео), останах с доста добри впечатления от китарата. Мерси за мненията Цитирай
npokonu Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Вземи си тогава RG321. Със сигурност е по-евтин, различава се само по цвят и адаптери, но пък от разликата в цената ще можеш да смениш поне единия адаптер. Имам такъв с EMG HZH4 и трябва да ти кажа, че съм много доволен. Цитирай
synyster_vengeance Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 (Редактирано) Пича над мене е прав.... имам 321 модела в графитено и направо изкъртва отсвякъде просто опростена китара, адски удобна и за цената си е най-добрата.Просто нямаш грижи, а за адптрите хммм те са хай-аутпут, няма хъмове или поне са доста ограничени и според мене стават, но това си е лично мнение. Просто пробвай тази на спокойствие и ще си прецениш. Редактирано Декември 25, 2008 от synyster_vengeance Цитирай
Recommended Posts