Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 57
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Ми аз като гледам повечето какви сложни пърчета свирят,малко се депресирам,но все пак ето 5 от тези,които свиря:

1.Pennywise - Stand By Me

2.Blink 182 - Adam's Song

3.Rancid - Roots Radicals

4.Hipodil - Bate Goiko

5.R.A.T.M. - Killing in the nаmе

Отговорено

Dream Theater - Erotomania

Sonata Arctica - San Sebastian

Helloween - Halloween

Jason Becker - Altitudes

Pantera - Domination

Това е част от "репертоарът" ми :bravo:. А ако ше трябва да изброявам парчетата на Sabbath и Maiden, които свиря, ше ми трябват още 5-6 поста :) !

Отговорено

eee Еротомания и аз едно време се мъчих да го свиря ама хич не можех :):bravo::):dance: сега съм зарибил с новия на Pearl Jam >....Мат Камерън направо е надминал себе си...гениално :bravo:

• 3 weeks later...
Отговорено

Моя топ-5 пък е само дъртизми:

1.Real me-Quadrophenia-the Who

2.Manic depresion-JIMI H. :metalist:

3.Farries wear boots-Black Sabbath

4.Virtual insanity-JamirQ

5.By the way Red hot ChP

ама все се сещаме и още....после :think:

Отговорено

Не мога да определя моите топ 5 парчета за свирене, ама има една песен дето обожавам да я свиря:

РЕВЮ - Ралица

то това ми е една от най-любимите песни въобще, не само като барабанки, ми и като текст, музика и тн.! абе направо велико е парчето!

Отговорено
Не мога да определя моите топ 5 парчета за свирене, ама има една песен дето обожавам да я свиря:

РЕВЮ - Ралица

то това ми е една от най-любимите песни въобще, не само като барабанки, ми и като текст, музика и тн.! абе направо велико е парчето!

Ау какво невероятно съвапдение - ние и правим кавър, малко по-бързичък де, но обожавам да импровизирам на тази песен. Иначе напоследък умирам от щастие докато свиря Opium на Moonspell.

Отговорено

Мдаааам..напоследък изобщо не свирим чужди парчета,но от едно време си ми останаха няколко любими,на които винаги съм се кефил :

1.QUEENSRYCHE - Silent Lucidity

2.QUEENSRYCHE - Someone Else

3.FATES WARNING - 11-th Hour

4.CRIMSON GLORY - Burning Bridges

5.SAVATAGE - Jesus Saves

Отговорено

РЕВЮ - Ралица

Ау какво невероятно съвапдение - ние и правим кавър, малко по-бързичък де, но обожавам да импровизирам на тази песен. Иначе напоследък умирам от щастие докато свиря Opium на Moonspell.

с теб имаме много сходен музикален вкус, май...това още от преди ми направи впечатление...евала!

:)

Отговорено
DT - Octavarium, The Dance of Eternity, The Glass Prison

ама ти сериозно ли ???? :happy: аз се мъчих да направя пул ми ъндър и стигнх само до първия коплет а ти....браво :happy::):D

иначе моите топ-5 са

1.MetallicA-enter sandman

2.MetallicA-seek & destroy

3.motorhet-play the game

4.alice in cheins-man in the box

5.iron maiden-fear of the dark

това са все песни прз които (сигорно) са минали повечето от вас но кво пък тря да се почне от някаде :))) иначе се кефя на дриим тиатър ама не ме бива нещо в касите:))))

Отговорено

Ето моят скромен лист.Ще наблегна на класиката,защото иначе след месец ще трябва да постна нов:

1.Paranoid-Black Sabbath

2.Yzz-Rush

3.Mama I'm coming home-Ozzy Osbourne

4.Warpigs-Black Sabbath

5.Tom Saywer-Rush

Бих сложил и Californication-RHCP в списъка,но нея не я свирим с бандата. Просто ме кефи бийта адски и съм псувал Чад Смит зверски докато му докарам шибания бийт едно към едно. :cheers: