Burton Публикувано Септември 8, 2005 Публикувано Септември 8, 2005 Здравейте! Дойде време и ние да се престрашим да пусним малко наша музика В случая става дума за уеко "лирично отклонение" от традиционния иначе за групата джангър... Нещото носи работно заглавие "Балада 7/8" и можете да го изтеглите ОТТУК Още не сме му измислили постоянно заглавие, така че ако ви хрумнат някакви идеи, споделяйте на воля! Китарата и цигулката са записвани с микрофончетата за skypa-a, съответно на нашия китарист и моя милост...Пианата са записвани с The Grand от Yiwigi. По принцип парчето си има и барабани, изпълнявани надлежно от Katsko но поради невъзможността да ги запишем по домашно така лесно като другите инструмнти, ги няма в този демо запис... Като вземете впредвид гореизложеното и добавите факта, че това ми е първия опит за смесване, се надявам да не се смеете много на звука Това е май... ще се радваме да споделите дали ви харесва, препоръки, критики, псувни и т.н. П.С. Ако трябва да и сложим стилов етикет...май най-много му отива "лирично отклонение с далечен прогресарски подтекст, разрешено в небеизвестен про-български размер" Абе най-добре преценете сами Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 супер е, много яко и си е нашенско, макар и прогресивно само една забележка - вие си го и знаете - трябва мастеринг - цигулката е много тиха, а тук-таме избиват ниските на китарата. иначе си е екстра - бравос Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 много е приятно и мелодично допада ми и записа е доста добър имаики с в предвид с какво е правен айде чакаме още пеньовки Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 То с другите песновки е по-трудно, щото си трябват барабани, тресня и т.н....пък това в домашни условия е сложна работа! Надяваме се скоро наистина да има нещо сериозно обаче Цитирай
jFog Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 и на мен ми хареса!!любопитно ми е да го чуя с барабани и бас евнтуално . я да чуем някоя тресня или ще е? Цитирай
npace Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 слушам...и се кефя... бравос много е добро само цигулката може малко по-силно да звучи :violin: Цитирай
Burton Отговорено Септември 8, 2005 Автор Отговорено Септември 8, 2005 на всички за хубавите отзиви! Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Аз ще пусна малко по-специфични критики към пианото. Абе нещо хич не си личи, че е правено с The Grand... Много "тънко" звучи някак си, все едно е от играчка. Може би трябва малко да се пипнат настройки ли, в микса ли е работата - да звучи по-дървесно, по-богато. Иначе парчето е супер! Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 нещо микса е ше знаиш, иначе парчето кърти :violin: Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Абе и аз сега като го слушам повторно, ми се чини да е от микса цялата работа, включително и пианото. Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Много е възможно да е от микса...възможно е да и от настройките - имайте предвид, че това е първи опит Радвам се че ви харесва парчето...това като че ли е по-важното за момента Споделете как да ги направя настройките и как да се постигне по-добър микс за пианото специално като става дума? Благодаря предварително Цитирай
Katsko Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 хора,изказвайте се за парчето моля,а не за микса,той е ясно че не е най-доброто...мерси предварително Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 Братя съфорумци, предлагайте име за парчето, че още си няма!!! За победителя бира Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 Не знам за името,но сега го чух и ме изкефи-много приятно!Евала Владо Цитирай
Morello Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 Ха , звучи ми като нещо от Heroes , но иначе ми харесва ; а за заглавие ми идват само работи катоо.. Woodland Gloaming или Recreational Respite .. Цитирай
Recommended Posts