circles Публикувано Декември 18, 2008 Share Публикувано Декември 18, 2008 Попадна ми ампа на Дими, метълхамъра за няколко дни и седнах да се изкефя, да запиша нещо.. в началото беше идея за инструментал после на къде се отнесох... Не се впечатлявайте от саунда, прохождам в звукозаписа все още.. РУСТЪР Дими, главата чупи глави, искам и аз същата!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Декември 18, 2008 Share Отговорено Декември 18, 2008 Изродеееее..... !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Декември 18, 2008 Share Отговорено Декември 18, 2008 дет се вика - понамаза ми с мехлемче душичката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 19, 2008 Share Отговорено Декември 19, 2008 Много сме мераклиите, давайте да го засипваме с рикуести, че да пуска серийно вече! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Декември 19, 2008 Share Отговорено Декември 19, 2008 Ама друго си е китарист да пипне да посвири ! Мерси за подкрепата и ще копаем здраво няма начин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JACKASS Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 Евала! Много добро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 Хареса ми свиренето и звукът на ампа. Пеенето нещо не ми допадна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Manolev Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 Разбиф съ! Браво, Сашо! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 И на Дими браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts