Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

@zwero

1вото не ми допадна много - сори, но офенс!

Просто блусарското в него е предимно бакинг трака.. ;)

2рото обаче според моите разбирания много добре се е получило и много кефи! :surprise:

• Отговори 51
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

@ nip Мерси. :surprise: То и мен си ме кефи втория джем повече (солата де) @ Angelina по принцип пуснах джема за китаристи, но ще бъде много интересно ако се включиш и ти. ;)

Отговорено
а как се свалят файловете от този Ешип ??? :bravo:

Май открих.

zwero, ти трябва да разрешиш свалянето на файлове от папката си.

Отваряш си папката с траковете. Срещу името на файла от дясната страна има две интерактивни надписчета:

Edit Details / Delete.

Натискаш Edit Details.

Излиза ти един списък с характеристики на файла (име, описание, тагове и пр.)

Най-отдолу има една точка Download. Сложи й "чавка" - така разрешаваш на потребителите да разтоварват този файл и пр.

Запазваш промените накрая и готово! :rocker:

Дано да работи...

Отговорено (Редактирано)

Ето го и първото менте ЛП в живота ми, при това чисто новичко.Не че ми писна от стратове(на които ми върви цял живот), но това "обажда" и се усеща различно.

http://www.esnips.com/doc/e2ccda57-2f98-45...af30d4bd231/ZwB

Записал съм го с комбо Берингер без камиончета или процесор, ползвал съм вградения драйв и малко хал от комбото.Извадено от лайн аут и направо в картата на компа, без никакви софт корекции.

Е, не е Гибсън, но след известно време се надявам да поправя тази грешка!

Редактирано от SviStyle
Отговорено (Редактирано)

Аман.

Пробвайте сега

http://www.esnips.com/doc/e2ccda57-2f98-45...af30d4bd231/ZwB

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе не.Не ми се занимава.Ако путфайла се оправи ще се видим отново.По-малко време ми отне да го свиря отколкто да го споделям.Отказвам се.Ебаси та*ака.

Редактирано от SviStyle
Отговорено

SviStyle благодарско за включването :greenangel:Добро изпълнение и звук. :) На мен ми тръгват и двата линка, но май ще трябва да се ориентираме към друг сайт, има доста подобни. За торента и ъплоудера 5. ;)

Отговорено

@SviStyle

Готино джемче!

Харесва ми, че си си измислил някаква темичка и я следваш. Това прави цялото начинание по-смислено.

Отговорено

много блус , много нещо :music336:

айде и аз да се включа... Minor 9th blues

съжалявам за микса и изобщо за качеството, обаче аз съм много далеч от звукозаписа...

И весела Коледа :)

Пламен

Отговорено

Другарчета, тука се джеми в/у 2 трака, а аз намерих само единия чист. Прочее искам ги и двата ако може някой да ги цитира от мненията щото аз нещо се загубих из постовете.