nip Отговорено Декември 20, 2008 Отговорено Декември 20, 2008 @zwero 1вото не ми допадна много - сори, но офенс! Просто блусарското в него е предимно бакинг трака.. 2рото обаче според моите разбирания много добре се е получило и много кефи! Цитирай
zwero Отговорено Декември 20, 2008 Автор Отговорено Декември 20, 2008 @ nip Мерси. То и мен си ме кефи втория джем повече (солата де) @ Angelina по принцип пуснах джема за китаристи, но ще бъде много интересно ако се включиш и ти. Цитирай
stevie wonder Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 а как се свалят файловете от този Ешип ??? Цитирай
zwero Отговорено Декември 21, 2008 Автор Отговорено Декември 21, 2008 ^ Това мислех да попитам и аз То вече разбрахме как се качва ама другото...ох... Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 а как се свалят файловете от този Ешип ??? Май открих. zwero, ти трябва да разрешиш свалянето на файлове от папката си. Отваряш си папката с траковете. Срещу името на файла от дясната страна има две интерактивни надписчета: Edit Details / Delete. Натискаш Edit Details. Излиза ти един списък с характеристики на файла (име, описание, тагове и пр.) Най-отдолу има една точка Download. Сложи й "чавка" - така разрешаваш на потребителите да разтоварват този файл и пр. Запазваш промените накрая и готово! Дано да работи... Цитирай
zwero Отговорено Декември 21, 2008 Автор Отговорено Декември 21, 2008 Мерси Angelina. Този сайт направо ме побърка.Направих го. Цитирай
SviStyle Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 (Редактирано) Ето го и първото менте ЛП в живота ми, при това чисто новичко.Не че ми писна от стратове(на които ми върви цял живот), но това "обажда" и се усеща различно. http://www.esnips.com/doc/e2ccda57-2f98-45...af30d4bd231/ZwB Записал съм го с комбо Берингер без камиончета или процесор, ползвал съм вградения драйв и малко хал от комбото.Извадено от лайн аут и направо в картата на компа, без никакви софт корекции. Е, не е Гибсън, но след известно време се надявам да поправя тази грешка! Редактирано Декември 21, 2008 от SviStyle Цитирай
prayer4eto Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 ^ Броукън линк - настрой си папката с файлчето Цитирай
SviStyle Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 (Редактирано) Аман. Пробвайте сега http://www.esnips.com/doc/e2ccda57-2f98-45...af30d4bd231/ZwB ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе не.Не ми се занимава.Ако путфайла се оправи ще се видим отново.По-малко време ми отне да го свиря отколкто да го споделям.Отказвам се.Ебаси та*ака. Редактирано Декември 21, 2008 от SviStyle Цитирай
zwero Отговорено Декември 22, 2008 Автор Отговорено Декември 22, 2008 SviStyle благодарско за включването Добро изпълнение и звук. На мен ми тръгват и двата линка, но май ще трябва да се ориентираме към друг сайт, има доста подобни. За торента и ъплоудера 5. Цитирай
nip Отговорено Декември 22, 2008 Отговорено Декември 22, 2008 @SviStyle Готино джемче! Харесва ми, че си си измислил някаква темичка и я следваш. Това прави цялото начинание по-смислено. Цитирай
PlamenM Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 много блус , много нещо айде и аз да се включа... Minor 9th blues съжалявам за микса и изобщо за качеството, обаче аз съм много далеч от звукозаписа... И весела Коледа Пламен Цитирай
zwero Отговорено Декември 26, 2008 Автор Отговорено Декември 26, 2008 ^ Mного приятно включване. Честита коледа и от мен. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 26, 2008 Отговорено Декември 26, 2008 Аре и аз да се отчета - http://www.esnips.com/doc/b08ce917-1703-47...37288ec/jam-001 Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 26, 2008 Отговорено Декември 26, 2008 Другарчета, тука се джеми в/у 2 трака, а аз намерих само единия чист. Прочее искам ги и двата ако може някой да ги цитира от мненията щото аз нещо се загубих из постовете. Цитирай
Recommended Posts