Jump to content
Българският форум за музиканти

Лесен инструмент ли е бас китарата?  

259 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Отговорено

бас--хах--замислете се--по лесен инструмент от това дали существува--като изключим свиренето на бирена бутилка

• Отговори 87
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
"Ослушай се, огледай се и премини."

е да де--на моя роден език звучи така

сопри се--околи се--ако не иде дзверо --премини..

Отговорено (Редактирано)

ми баса е лесен инструмент ако си фен на "насечка и прав такт" дет вика един познат :ph34r: най-лесният начин всеки да си отговори на въпроса е да си пусне Ред Хот (примерно) и да се реши дилемата :blink:

Редактирано от wessy
Отговорено
бас--хах--замислете се--по лесен инструмент от това дали существува--като изключим свиренето на бирена бутилка

можеш ли да изсвириш нещо на Dream Theater на този най-прост инстумент :ph34r::blink:

Отговорено (Редактирано)

На който и да е език, замисляй се, преди да пишеш.

А ако наистина си толкова добър в баса, ще е чест да чуя нещо твое. :idea:

И не наричай диалектите езици, освен ако името ти не започва с Йосиф, пък бил той Броз или Джугашвили.

Редактирано от sa6tiat
Отговорено

Банално,тривиално,клиширано и небрежно изтъркано - това е положението:лесен инструмент НЯМА!!! Толкова по темата от мен.

Отговорено

И не наричай диалектите езици, освен ако името ти не започва с Йосиф, пък бил той Броз или Джугашвили.

ема -тва не е диалект ве--тва е на македонски

Отговорено

можеш ли да изсвириш нещо на Dream Theater на този най-прост инстумент :cheers:B)

ами аз по принцип не свиря на бас китара--ама ако потренирам нещо на тиатър за няколко часа щи го изсвиря

Отговорено

@KILL_EM_ALL, така си е човек

и македонският си е отделен език, и John Myung се изяжда за няколко часа, и баса като цяло е баси и елементарния инструмент :cheers:

B)

Отговорено
ами аз по принцип не свиря на бас китара--ама ако потренирам нещо на тиатър за няколко часа щи го изсвиря

като стана въпрос за солата--искам да ви попитам--тука някуде четох че постоянно говорите за някви твхники--наричате ги--скали--и арпежи--какво точно представлява това--даите примери с някое соло на някоя песен

и ако има други пак такива техники с някакви наименования да ми ги кажете плс плс :cheers:

Мдам...

Бая ще трябва да тренираш за да изсвириш партиите на Myung - бицепс, трицепс - там квото ти е нужно. Но ако искаш, можеш да започнеш с елементарна теория на музиката. Ще ти бъде по-полезно B)

Отговорено

като стана въпрос за солата--искам да ви попитам--тука някуде четох че постоянно говорите за някви твхники--наричате ги--скали--и арпежи--какво точно представлява това--даите примери с някое соло на някоя песен

и ако има други пак такива техники с някакви наименования да ми ги кажете плс плс B)

Мдам...

Бая ще трябва да тренираш за да изсвириш партиите на Myung - бицепс, трицепс - там квото ти е нужно. Но ако искаш, можеш да започнеш с елементарна теория на музиката. Ще ти бъде по-полезно :(

самата бас китара не ми е интересна за тва си свиря на друго

:cheers:

Отговорено
самата бас китара не ми е интересна за тва си свиря на друго

:cheers:

А свирил ли си нявгаш на такава и какво по-точно, та си така категоричен?

Отговорено

Ей таквиз хорица ме забавляват неимоверно! Кефиш ме дюд,ама си се засилил в "А"

група без бутонки и топка,да знаеш! :D Нищо лично! :)

Отговорено

ема -тва не е диалект ве--тва е на македонски

Ако си толкова добър в диалектологията и сравнителното езикознание, както очебодно си с баса, време е да попромениш теориите в лингвистиката...

Освен ако не си болен сталинист, смахнат поляк; ако си роден в Македония, прощавай...

НО политиката и признаването на една държава не значи и автоматично признаването и на език...

Може би според теб в Тексас се говори американски?...

Айде да приключваме офтопика; напиши железничарското "Внимание" и на рупски /родопски/ език, след това го изсвири на бас в стил Джон Ентуисъл и ще ти ръкоплеща до мазоли...

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.