the_gorer Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 (Редактирано) Много яко!!! Яко я, благодарение на тези теми във форума, се натъпках с доста готини картинки и видеота с аутопсии на извънземни. Една от снимките съм я фотошопнал за обложка на "my upcoming EP" и ще се опитам да ви изненадам приятно с конспиративен юдео-масонски goregrind. Нека зам. директор Скинър да ви е на помощ! PS: Ако някой иска, може да се включи с идеи, текстове и/или бас китара. Хайде, Свирациус, дай акъл как да спретнем кадърен извънземен горграйнд. Редактирано Ноември 27, 2005 от the_gorer Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 Горъре, аз имам един филм в 5 части за документирани проявления на НЛО през последните 40 години.Не е голяма далавера, но поне повечето кадри изглеждат достоверни.Даже сега като се досетих ще взема пак да си го пусна ,ч е дори не съм го доизгледал до карй... Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 Да, тези филмчета са забавни. Ще ми се да не бяха нагласени. Навремето НЛО-тата и извънземните бяха много на мода. Полтъргайсти, Ванга, дупката край Царичина, едно-друго... Постепенно хората се презобиха с такива сензации, почнаха да се ташачат с екстрасенсите и сега жълтите вестници заебаха извънземния живот и пишат само за половия живот на Васко Кеца. Чудя се и това като се изтърка какво ли ще дойде на дневен ред. :think: Цитирай
Recommended Posts