ProjectHamsterdam Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Добре дошъл, човеко! :hello: И внимавай! Всички знаят, че ТЕ са пед*р*сти. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 (Редактирано) ТЕ ли?! Лелеееее... Аз чак сега разбирам ЗДРАСТИ СВИРАЦИООООООО!!! Айде, крайно време беше да дойдеш и ти! Редактирано Октомври 21, 2005 от CorvusCorax Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Октомври 24, 2005 Автор Отговорено Октомври 24, 2005 CorvusCorax написа: ТЕ ли?! Лелеееее... Аз чак сега разбирам ЗДРАСТИ СВИРАЦИООООООО!!! Айде, крайно време беше да дойдеш и ти! Кво разбираш? Я кажи и не ме лъжи! Щото аз ще ти издърпам твоите уши Здрасти Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 Аууууууууу, само не ушите, колега! Виж това , ако не си се сетил Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 Добре дошъл (макар и със закъснение) Дет метъл трябва да се лее, другото е бошлаф. А за конспирациите: Не забравяй, че масоните и евреите са гъсти с грейовете (да не се бърка с гейовете) и ни факат ежедневно. А те и гейовете са си вид мафия и конспирация, така че да се надяваме, че от Planet X (Nibiru) ни наблюдават и в скоро време ще им противодействат. Добре, че са пирамидите, че иначе Нострадамус нямаше да може да сгъне десетдоларова банкнота и да се получи сцена от катастрофата с близнаците. Искаме разсекретяване на документите за Роузуел!!! Айде добре дошел! Цитирай
pacman Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 the_gorer написа: Искаме разсекретяване на документите за Роузуел!!! Шшшшшшшшш! Ще затворят форума... че и по-лошо!! Цитирай
Geo Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Добре дошъл! Дано ти хареса в този форум. Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Октомври 27, 2005 Автор Отговорено Октомври 27, 2005 Благодаря за посрещането на всички. the_gorer Черпя те с две снимки N1: Зона 51 N2: Свръхсекретния (уж) проект Аврора :green: :green: :green: Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 (Редактирано) Абе мани ги тези снимки - с Фотошопа мога да ти направя всякакви извънземни. Видеотата са му майката. Днес смъкнах некфо видео с аутопсия на истинско извънземно! Няма бъзик, да знаеш, че е вкаран маса лефф в направата му. Много кадърно изглеждаше. После се поинтересувах, поразрових се и си смъкнах документален филм, дълъг около час и десет минути, с видеоинтервю на живо извънземно! Баси майката, някой седи и си няма работа, та прави видеота с извънземни. Ама с пиниз го бяха направили, майка му мечка. Редактирано Ноември 14, 2005 от the_gorer Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 Ееее, Горер, дай да го видим това интервю, интересно ще е Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 (Редактирано) Ми то извънземното на интервюто говореше с телепатия - и звук не издаде. По едно време почна да се дави и да си клати клавата и некфи лекари скочиха отгоре му и почнаха да му светят в очите и да му бършат устата - явно се е било разлигавило. После то клюмва. Питаха човека, който е донесъл лентата дали извънземното умира по време на интервюто и той каза, че "не желае да отговори на този въпрос." Филмчето е забавно - води го оня негър от "Досиетата Хъ" После гледах някакъв сайт със снимки от истински аутопсии на хора, които биваха сравнявани със снимки от аутопсии на извънземни. Всичко беше направено с доста чувство за хумор, ще се опитам да изровя линка. Редактирано Ноември 16, 2005 от the_gorer Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 Ще чакаме с нетърпение. А преди това може някой да направи интервю с мене - то аз и без тва малко на инопланетянин мязам... Свирацио ще потвърди Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 Ето го и линка с аутопсийките. Предупреждавам, че фотоматериалите на сайта не са за хора с меки китки. Показани са трупове на хора и извънземни, които биват нарязани и разфасовани. Голяма кланица, а коментарите са закачливи. На същия сайт има и упътване как да си направим фалшиво извънземно за филм с фалшива аутопсия. http://www.trudang.com/autopsy/autface2.html Цитирай
Recommended Posts