ProjectHamsterdam Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Добре дошъл, човеко! :hello: И внимавай! Всички знаят, че ТЕ са пед*р*сти. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 (Редактирано) ТЕ ли?! Лелеееее... Аз чак сега разбирам ЗДРАСТИ СВИРАЦИООООООО!!! Айде, крайно време беше да дойдеш и ти! Редактирано Октомври 21, 2005 от CorvusCorax Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Октомври 24, 2005 Автор Отговорено Октомври 24, 2005 ТЕ ли?! Лелеееее... Аз чак сега разбирам ЗДРАСТИ СВИРАЦИООООООО!!! Айде, крайно време беше да дойдеш и ти! Кво разбираш? Я кажи и не ме лъжи! Щото аз ще ти издърпам твоите уши Здрасти Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 Аууууууууу, само не ушите, колега! Виж това , ако не си се сетил Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 Добре дошъл (макар и със закъснение) Дет метъл трябва да се лее, другото е бошлаф. А за конспирациите: Не забравяй, че масоните и евреите са гъсти с грейовете (да не се бърка с гейовете) и ни факат ежедневно. А те и гейовете са си вид мафия и конспирация, така че да се надяваме, че от Planet X (Nibiru) ни наблюдават и в скоро време ще им противодействат. Добре, че са пирамидите, че иначе Нострадамус нямаше да може да сгъне десетдоларова банкнота и да се получи сцена от катастрофата с близнаците. Искаме разсекретяване на документите за Роузуел!!! Айде добре дошел! Цитирай
pacman Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 Искаме разсекретяване на документите за Роузуел!!! Шшшшшшшшш! Ще затворят форума... че и по-лошо!! Цитирай
Geo Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Добре дошъл! Дано ти хареса в този форум. Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Октомври 27, 2005 Автор Отговорено Октомври 27, 2005 Благодаря за посрещането на всички. the_gorer Черпя те с две снимки N1: Зона 51 N2: Свръхсекретния (уж) проект Аврора :green: :green: :green: Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 (Редактирано) Абе мани ги тези снимки - с Фотошопа мога да ти направя всякакви извънземни. Видеотата са му майката. Днес смъкнах некфо видео с аутопсия на истинско извънземно! Няма бъзик, да знаеш, че е вкаран маса лефф в направата му. Много кадърно изглеждаше. После се поинтересувах, поразрових се и си смъкнах документален филм, дълъг около час и десет минути, с видеоинтервю на живо извънземно! Баси майката, някой седи и си няма работа, та прави видеота с извънземни. Ама с пиниз го бяха направили, майка му мечка. Редактирано Ноември 14, 2005 от the_gorer Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 Ееее, Горер, дай да го видим това интервю, интересно ще е Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 (Редактирано) Ми то извънземното на интервюто говореше с телепатия - и звук не издаде. По едно време почна да се дави и да си клати клавата и некфи лекари скочиха отгоре му и почнаха да му светят в очите и да му бършат устата - явно се е било разлигавило. После то клюмва. Питаха човека, който е донесъл лентата дали извънземното умира по време на интервюто и той каза, че "не желае да отговори на този въпрос." Филмчето е забавно - води го оня негър от "Досиетата Хъ" После гледах някакъв сайт със снимки от истински аутопсии на хора, които биваха сравнявани със снимки от аутопсии на извънземни. Всичко беше направено с доста чувство за хумор, ще се опитам да изровя линка. Редактирано Ноември 16, 2005 от the_gorer Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 Ще чакаме с нетърпение. А преди това може някой да направи интервю с мене - то аз и без тва малко на инопланетянин мязам... Свирацио ще потвърди Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 Ето го и линка с аутопсийките. Предупреждавам, че фотоматериалите на сайта не са за хора с меки китки. Показани са трупове на хора и извънземни, които биват нарязани и разфасовани. Голяма кланица, а коментарите са закачливи. На същия сайт има и упътване как да си направим фалшиво извънземно за филм с фалшива аутопсия. http://www.trudang.com/autopsy/autface2.html Цитирай
Recommended Posts