Zero Tolerance Публикувано Декември 12, 2008 Публикувано Декември 12, 2008 Баланса го направих максимално окей за домашни условия , така че поне да се чуват отделните неща. Гитар про+ Куул едит про + Pink Floyd + Dark Side of the Moon... Познава се коя китара свиря и за съжаление пея... Знам ,че не може като Дейв ама се постарах . http://media.putfile.com/Speak-to-me-38 Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 Винаги настройвай китарата преди запис Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 ^ @Zero Tolerance, Имам някои положителни наблюдения по този твой опит: 1. Това парче си го чул (дори целенасочено си го слушал!) 2. Аз го познах! 3. Качествено е по-добро от всичко, дето си ни представял дотук, при все че си далече от своя максимум. 4. Направил си го с много настроение (ама у теб по принцип ти се намира един доста...лъчезарен непукизъм..., който ще ти е полезен, като му намериш мярката.) Цитирай
ultramega Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 Има надежда ... ще стане Присъединявам се към всички предходни мнения (не че има значение, ама да си кажа ) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Не е трагично, но има какво да се желае. Според мен Дилея ти бърка работата. Настрой го малко и го понамали. Сякаш... Цитирай
Recommended Posts