Nikifena Публикувано Септември 6, 2005 Публикувано Септември 6, 2005 Е знам, че знаете как става ама тук има и картинки... Айде гледайте http://www.jefftrout.com/fretless/ Цитирай
pacman Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Информативно но не и поучително човека изглежда е поработил с брадвата върху тоя фборд, поне когато е вадил праговете. Запълването с кит също не е най добрия-вариант. Повече ми харесва страницата към която има линк в твоя линк Там е направено далеч по-кОлтурно Цитирай
fracture Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Аре и от мен един линк по темата ->тука Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 знам,че ще прозвучи тъпо и така нататък но за какво служи това дефретване?от картинките разбрах какъв е процеса.само не ми се смейте плс Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 7, 2005 Автор Отговорено Септември 7, 2005 Махане на прагчетата, и баса става фретлес (без прагчета) като контрабаса и цигъката примерно Цитирай
Aureliano Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Друго си е "фретване"-то на бас. .. (казано ни в клин, ни в ръкав) Предпазването на дървото и начинът за извазхдане на прагчетата, както е показано в "по-добрия" сайт биха били от полза и при подмяна на позиции. Фретлес басовете трябва ли обезателно да имат маркери? Каонтрабасистите и изобщо музикантите на щтрайхови инструменти нали си имат развит навик да уцелват верния тон? Цитирай
разбойник Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Не е задължително, но доста басисти ги предпочитат така. Цитирай
Recommended Posts