Dikata Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 готино видео,горьр!дано да е полезно на повече хора. бях зарибен навремето по тази техника.явно и сега пак е доста популярна...забелязал сьм ,че 90% от сегашните по-малки свирачи я използват доста в неправилна посока-бьрзо изсвирване на пасажи,обаче за сметка на ритьма и чистия тон.според мен лявата рька е хавата при тази техника,именно затова гледах да изпьлнявам арпежите само с 3 прьста.4-ти(не може и без него),го вкарвах само там,кьдето е невьзможно иначе,но много рядко.знам ,че изглежда странно и сега много хора ще кажат че така не може да се свирят бьрзо нещата-може си и пасажите са си отчетливи и ритмични. Цитирай
Azwraith Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 Хей адаш,евала за видеото!Много ми помогна и е точно за тикива като мен дето не разбират от сложната терминология Цитирай
Telerig Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 Страшно полезно видео! Основни и много важни неща за всички които тепърва развиват тази популярна техника, лично предпочитана от мен пред алтернейт пикинг ( който почти не мога) поздравления за отделеното време и труд - вярвам че това видео ще помогне на много хора. Ако трябва все пак да дам някоя препоръка или предложение то е да има някаква демонстрация при използването на техниката в реално соло или импровизация или поне линк към видео на някое известно парче където се използва тя за да могат начинаещите да видят точно проложението и ако ве пак не са наясно за какво иде реч Поздрави още веднъж! Цитирай
Telerig Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 (Редактирано) . Редактирано Декември 11, 2008 от Telerig Цитирай
Slav Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 На мен пък не ми се отваря видеото. Прецакан съм. Не че много ми трябва тази техника, но защо пък да не се науча да го правя sweep-a ? Цитирай
Recommended Posts