AXE Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 поне и в латиницата да имаше някакви правила.vobshte vaobshte vyb6te voybste. А какво ще кажеш за това - xu6xicite Награда за този, който успее да отгатне закодираната дума :hello: На някои никак няма да им е трудно де Цитирай
Anakon Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Награда за този, който успее да отгатне закодираната дума :think: Аз се предавам Цитирай
AXE Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 чушчиците??? Имаме победител Печелиш безплатен кирилизатор :green: Цитирай
Anakon Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Нямаше да се сетя посмъртно... Браво на Katsko! Цитирай
Katsko Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 не може ли чинели Sabian за награда,плииийз?ако не , поне да са "Сейбиън",доволен съм и на "Сабиан",само да не е "Сабян" Цитирай
mengel Отговорено Септември 8, 2005 Автор Отговорено Септември 8, 2005 (Редактирано) @mengel - ами за твоето мнение не знам, ама е логично след като Снежанка е превела нечие мнение, то вече да е на кирилица, а отдолу да има "Пишете на кирилица". Не мислиш ли? Нали това ти казвам, че не знаех, че ги превежда В крайна сметка получих отговор на чуденето си Редактирано Септември 8, 2005 от mengel Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 аз мога да кажа че едно фреме не исках да пиша на кирилица щото не бях сфикнал обаче ф последстфие ай един път на кирилица ай един път на латиница...послеееее ай 2:1..после повече на кирилица иии накрая се научих да сменям на кирилица фсеки път като пиша...е ферно че е пошдобре убедихте ме аааа обаче пиша на кирилица от мноу фреме иии онее 10% си ми седят и не мърдат :think: ама фъпреки фсичко смятам че нещо някой кат е написал на латиница няма да дойде края на сфета та да почнат да го плюят да му се сменя рейтинга бла бла... бтф (бай Дъфей): ако ще пишем на кирилица фсе пак трябфа и сайта да е на кирилица...примерно искам фсички емотиконки да ми пише отдолу иии на тоолтип като остафя мишока фърху тях на бълграски какфо означафат...си поиграете и фие малку he's got a point here :hello: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 30, 2005 Отговорено Октомври 30, 2005 Бъди пич! Пиши на кирилица! Цитирай
Recommended Posts