crifri Публикувано Декември 10, 2008 Публикувано Декември 10, 2008 Аха да си помисля че съм на вярната пътека, с Cloudy Summer и един приятел ми каза, че с мойта музика щял да плаши инзвънземните като дойдат ... ако и вие мислите че някой може да се уплаши от подобно нещо, пишете - насреща съм. http://www.myspace.com/georgemitev Цитирай
vanboy Отговорено Декември 10, 2008 Отговорено Декември 10, 2008 (Редактирано) По-скоро извънземните биха се заслушали в твойта музика и щяха да си кажат-"Музиката на тия земляни е доста интересна-от нея лъха приветливост,излъчване и дори малко наподобява на нашата в определени моменти...това ни подсказва,че тук има разум-трябва да преосмислим унищожението на този свят преди да сме го сторили" Редактирано Декември 10, 2008 от vanboy Цитирай
crifri Отговорено Декември 11, 2008 Автор Отговорено Декември 11, 2008 По-скоро извънземните биха се заслушали в твойта музика и щяха да си кажат-"Музиката на тия земляни е доста интересна-от нея лъха приветливост,излъчване и дори малко наподобява на нашата в определени моменти...това ни подсказва,че тук има разум-трябва да преосмислим унищожението на този свят преди да сме го сторили" Лелеееее, след такъв коментар ще взема да се помисля за ебати голямата работа Разбира се че се шегувам, БЛАГОДАРЯ ти 'vanboy' , винаги съм твърдял, че едно подобно мнение е достатъчна причина да продължиш , и аз няма да спра ! Цитирай
crifri Отговорено Декември 11, 2008 Автор Отговорено Декември 11, 2008 :godbless: Песента е прекрасна! Благодаря, Митак ! С риск да се приеме като реклама - Пичове, Димитър Налбантов е много ценен, слушайте неговата музика и я купувайте ! Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 Ама ти да не си мислил да спираш? Ще се разберете с извънземните, няма страшно. А, парчето е добро. Цитирай
lizardman Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 Браво! И ази си търсиме онова, което ми е в главата, нооо... дълъг е пътят. Но има прекрасни гледки, докато полагаш труд да изминеш всяка крачка. Цитирай
ultramega Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 (Редактирано) Не знам какво ти е в главата, но парчето ме икефи много Другите който са ми много приятни Everithing is away и The Way to Agadir, за която се сещам още преди време че я беша пускал. Редактирано Декември 12, 2008 от ultramega Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 Много е добро! Вие във вашата група все гении ли сте се събрали? Цитирай
Recommended Posts