Zball Публикувано Декември 9, 2008 Публикувано Декември 9, 2008 (Редактирано) Ето 2 педала които ми харсевати незнам и аз кои е по-добър.Споделете вашето мнение ето и линкове за демота http://www.digitech.com/flash/MetalMasterDemo.php и http://www.digitech.com/flash/DF7Demo.php Редактирано Декември 9, 2008 от Zball Цитирай
serengeti Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 (Редактирано) И двата не ми харесват.Исках да напиша че и двата са боклуци.....всъщност! Редактирано Декември 9, 2008 от serengeti Цитирай
sasog Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 И на мен не ми харесват особено, но ако трябва да избирам определно се насочвам към Distortion Factory-то Цитирай
abductor Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 И двата не ми харесват.Исках да напиша че и двата са боклуци.....всъщност! ...защото? Без обосновка мнението ти няма особена стойност. На мене Метъл Мастера ми харесва, вади яко задгробен саунд. Цитирай
krismana Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 +1 за Distortion Factory защото съм свирил с Metal master и мога само да кажа че звучеше леко казано като ... консерва Звукът му е много метален (не го бъркай с метълски) и празен и даже плосък така че те съветвам да си вземеш другия наи малкото има много повече възможности за звучене Цитирай
Valserp Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 И двата съм ги пробвал, и двата не ми харесват. Ако НАИСТИНА трябва да избера единия, бих избрал Metal Master, защото е по-евтин. Иначе Factory-то има повече врътки. Ако смяташ, че можеш да ги нагласиш така, че да не звучи като кошер с пчели - 50те лева отгоре си струват. Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Декември 10, 2008 Отговорено Декември 10, 2008 (Редактирано) Имам и двата, и съм страшно доволен. Дист факторити има по голям диапазон ,но по малко метал вади. Амп симулациите са му много по добри от на Метал мастера и има един вид състеинер в него. От друга страна хората са го кръстили Метал мастер, прави си сметката че няма "джъ" което да не изкараш с него. Незнам ,но има нещо което ме кефи в педалчетата на Дигитеч, както и да го въртя все на тях се връщам. Сега и двете имат известен шум при ММ е по голям, но никога не съм ги пробвал с оригинално захранване и може от това да е ,когато ползвах ДФ-7 с батерия нямаше шум. ММ има врътка Морф- когато е на мин звучи плоско празно. За солца се отрепало, на мах ... чули сте семплите от саита. Дф-7 има симулация на ММ ,но тя е точно с морф на мин. Въпрос на вкус ,ако ще отваряте ада не му мислете. Редактирано Декември 10, 2008 от MasterOfDisaster Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Декември 10, 2008 Отговорено Декември 10, 2008 + 1 за DF-7 ...конкретно за този случай за избор между двата ..имаш голям диапазаон на звука и повече дистъри, а и е включена емулация на Метал Мастър... ..имам DF-7 и това че половината емулирани дистъри не ми вършат работа е друг въпрос :-)..най-ми харесва емулацията на Босс МТ-2 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 10, 2008 Отговорено Декември 10, 2008 Много зависи от ампа, в който ще ги включвате. Един дистер може да звучи от много готино до ужасяващо в зависимост от усилвателя, и това не винаги може да се коригира с еквилайзерите. Цитирай
Recommended Posts