baitanas Публикувано Декември 8, 2008 Публикувано Декември 8, 2008 Това е мое любимо парче, съжалявам за искуствените барабани...то парчето е за истински..и барабанист...ама вкъщи с компютъра толкова можах да направя... http://www.esnips.com/doc/bb14db40-6194-48...b/Stara-Gradska Цитирай
metalhammer Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 мисля че се пише "Джендема" Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 Ха-ха-ха. Много як саунда, мен! Цитирай
dedomito Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 Много весело се е получило , браво . Цитирай
aitapeapea Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 Ех Насе, къде ме върна. Сметни колко пъти сме го свирили това парче на живо и колко бакшиши ни е донесло. Това лято свирих на един фест , където и Джендема свириха и много исках да ги почеря по бира ама ме досрамя Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Декември 10, 2008 Отговорено Декември 10, 2008 "..три сестри нарязват беден чичо Ставри" браво Байтанасее ! Разцепва кавъра Цитирай
baitanas Отговорено Декември 15, 2008 Автор Отговорено Декември 15, 2008 Благодаря на всички за добрите отзиви, много се радвам, че ви е харесало... Съжалявам за правописната грешка, тази дума не е много често срещана... Ех Насе, къде ме върна. Сметни колко пъти сме го свирили това парче на живо и колко бакшиши ни е донесло. Това лято свирих на един фест , където и Джендема свириха и много исках да ги почеря по бира ама ме досрамя ..и други хора има които трябва да ги черпим... Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Първата електрическа китара която съм пипвал през живота си е китарата на Ачо Джендема , в Харманли.... А това парче просто го обожавам няма такъв кеф...Въобще повечето им парчета... Готино се е получило евала . Цитирай
Recommended Posts