Vlado_Abroad Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Малееее, кръстника на фюжъна пристига,макар и с огромно закъснение .Пичове,пълните ми сърцето !Евала за такива инициативи!Въпреки че около мен има толкова фюжън в момента,аз съм страшно навит на квито и да е колабораций!Кво ще кажете да направим и някой кавър на някоя фюжън класика,така от воле се сещам за Tutu или пък Chameleon-а,има и други много! Владо Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 За Туту съм навит, макар че без тромпетист не знам на к'во ще прилича. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 За Туту съм навит, макар че без тромпетист не знам на к'во ще прилича. То е ясно,че ще е преобладаващо китарна версия,освен ако не се намери някой тромпетист Владо Цитирай
mengel Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 (Редактирано) Бай Влад де са губиш ба ... Не получи ли нещо от мене? Редактирано Септември 8, 2005 от mengel Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Бай Влад де са губиш ба ... Не получи ли нещо от мене? Получих,братле и работя бавно,но славно.Сори,че не пиша много,ама е лудница тука.Почна даскалото тука и свободното ми време е граничещо на нула.Ще ти пиша скоро! Владо Цитирай
MDFk Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 С огромно закъснение - аз също се кефя на фънк, фюжън и джаз, но съм "прохождащ". За сега се зарибявам по Уутън, Патитучи, Гари Уилис, "Трайбъл Тех" и Сймън Филипс са на ред.... Цитирай
RonCarter Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Браво момчета, много се радвам че най накрая се прави нещо конкретно. И аз бих се включил след няколко дни със една фънк интерпретация на Sun Ra. Цитирай
Geo Отговорено Септември 9, 2005 Автор Отговорено Септември 9, 2005 Браво момчета,много се радвам че най накрая се прави нещо конкретно. И аз бих се включил след няколко дни със една фънк интерпретация на Sun Ra. Супер,давай! Цитирай
Geo Отговорено Септември 9, 2005 Автор Отговорено Септември 9, 2005 В gmail-а качих един елементарен примерен фънки-бас.Нека останалите също да се включват Цитирай
RonCarter Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 За Туту съм навит, макар че без тромпетист не знам на к'во ще прилича. Мога да ви дам нашия назаем ама да ми го върнете читав Цитирай
Geo Отговорено Септември 10, 2005 Автор Отговорено Септември 10, 2005 Някой да сложи китари и клавири на парчето,предложено от Менгел в gmail-а. Никой ли няма желание? Цитирай
Geo Отговорено Септември 10, 2005 Автор Отговорено Септември 10, 2005 Всъщност записът на Менгел е станал малко с пресилени ниски.Довечера ща го оправя и ще го пусна отново. Цитирай
alxlz Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 Здрасти :hello: бройте ме и мене! Не толкова за фънк повече за джаз и фюжън! Цитирай
Geo Отговорено Септември 11, 2005 Автор Отговорено Септември 11, 2005 Качих още един примерен Фънки вариант в gmail-а.Нарича се Заготовка 1. Не е зле,ако ще се прави нещо,да си поразмърдате з....те и да се включите.Ако няма да правим нищо конкретно-да закриваме темата. Цитирай
Recommended Posts