DeathZone Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 (Редактирано) Предлагам всеки да предложи по една авторска композиция, да кажем в по завършен вид и да решим да запишем съответно по някое соло или ритъм за китаристите , басистите басовете , Менгел може да пооправи барабаните или да измисли нови и така , аз ще измисля нещо тези дни специално по този повод. Опс да ме прощават пианистите , и те също , така ако има и с други инструменти още по добре. Редактирано Септември 6, 2005 от DeathZone Цитирай
Geo Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 Мани бе, Менгеле... Тия Трайбъл Тек. мноу ми размътват главата. Изобщо някой знае ли ги тях всъщност дали не са... аве както и да е! Нещо се обърках То тряа се слуша, кот да си говорим се е добре да се и чува! П.П. А иначе и аз съм ЛЮБИТЕЛ на фънка и на някои типове от джаза... не съм професионалист. Ша се включа със слушане... ще ви слушам, бели няма да правя Айде,включвай се и без бели Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 (Редактирано) Ми тогава и аз се мятам в тоя кюп може и да участвам в онлайн проект, стига да се понауча да записвам свястно слап бас в компа иначе съм върл фен на гореизброените групи и изпълнители :green: за Laco Tayfa никой нищо не каза, ама у басиста им има леб, че и у другите Не се подвеждайте от подписа Редактирано Септември 6, 2005 от MaPuHcKu Цитирай
Geo Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 Роска,очакваме твоите полезни мнения по повод композициите,които ще се правят тук :read: Цитирай
Geo Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 Ми тогава и аз се мятам в тоя кюп може и да участвам в онлайн проект, стига да се понауча да записвам свястно слап бас в компа иначе съм върл фен на гореизброените групи и изпълнители :green: за Laco Tayfa никой нищо не каза, ама у басиста им има леб, че и у другите Не се подвеждайте от подписа Ако не ти се получава записа-питай.Има много напреднали в тази област сред музикантите във форума.Ще ти помогнат с удоволствие. Цитирай
DeathZone Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Роска,очакваме твоите полезни мнения по повод композициите,които ще се правят тук :read: Според мен свободата е важна всеки да запише квото му идва и ще се радвам ако сглобим съвместно поне няколко инструменталчета , а защо не и песни ............. Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 (Редактирано) Ако не ти се получава записа-питай.Има много напреднали в тази област сред музикантите във форума.Ще ти помогнат с удоволствие. Само да се започне проекта и да имам подходяща идея. Проблема ми основно е с намиране и използване на софтуер за звуокзапис, защото не съм се занимавал много в тази насока. Редактирано Септември 6, 2005 от MaPuHcKu Цитирай
Geo Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 Ако не ти се получава записа-питай.Има много напреднали в тази област сред музикантите във форума.Ще ти помогнат с удоволствие. Само да се започне проекта и да имам подходяща идея. Проблема ми основно е с намиране и използване на софтуер за звуокзапис, защото не съм се занимавал много в тази насока. Ще очакваме с нетърпение да чуем идеята ти. Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Ще очакваме с нетърпение да чуем идеята ти. Мерси. Хубаво ще е да се направи нещо фънки, че досега в никоя от групите, с които съм свирил не са се кефили на фънк и подобни джаз изпълнения, а някои направо са се обявявали протиФ сега "ша сцепиме" по фънкарски :green: Цитирай
Geo Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 Ще очакваме с нетърпение да чуем идеята ти. Мерси. Хубаво ще е да се направи нещо фънки, че досега в никоя от групите, с които съм свирил не са се кефили на фънк и подобни джаз изпълнения, а някои направо са се обявявали протиФ сега "ша сцепиме" по фънкарски :green: Точно това е целта - да забием як и мощен ФЪНК Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 И мен може да ме броите - ако не се доредя за басист, може за перкусионист, а ако и там няма място - примерно за стойка за микрофон или нещо такова.. Иначе аз се кефя много на Джон Патитучи примерно, че гледам е пропуснат тука (Another World ми е един от най-любимите албуми..). Маркъс Милър също ми е сред фаворитите. Цитирай
Geo Отговорено Септември 7, 2005 Автор Отговорено Септември 7, 2005 Добре дошъл в свои води .След някой друг ден ще започнем да заформяме нещата. Цитирай
mengel Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Хайде стига сме бръщолевили, ами да запрятаме ръкави. Постнал съм едно неангажиращо ритъмче в г-маила. Който е навит да го дърпа и да жули отгоре му Цитирай
Geo Отговорено Септември 8, 2005 Автор Отговорено Септември 8, 2005 Хайде стига сме бръщолевили, ами да запрятаме ръкави. Постнал съм едно неангажиращо ритъмче в г-маила. Който е навит да го дърпа и да жули отгоре му Браво,човече,да я мятаме Цитирай
Geo Отговорено Септември 8, 2005 Автор Отговорено Септември 8, 2005 Чух файла.Добър е,но мисля,че сега трябва да поработят клавиристите и китаристите,а накрая басистите.Някой има ли други предложения? Цитирай
Recommended Posts