Jump to content
Българският форум за музиканти

Как пея?


MusicSky

Recommended Posts

Много бих искал да попитам дали имам добър глас, защото виждам че тук има хора които са доста навътре в нещата и се надявам като чуят линка който ще приложа да ми кажат дали имам глас дали пея добре песента е на Joe Jonas - I Gotta Find You.

 

song

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятелю,

От начина, по който си озаглавил темата си и от това, което чух си личи, че нямаш никакъв опит с пеенето, но наеш, че не са толкова много хората, които правят нещо добре, без да са положили много труд, постоянство и старание. Ако пеенето ти доставя удоволствие и си готов да жертваш време и пари, бих те посъветвал да потърсиш учител по пеене, който да ти даде насоки как да се осъвършенстваш. Не бих се ангажирал точно аз да ти дам прогноза дали ще станеш добър (и колко добър) в пеенето, но то, най - малкото може да ти бъде едно прекрасно хоби, което да запълва свободното ти време и да те кара да се чувстваш добре.

Редактирано от ascendendo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш много приятен тембър и пееш много добре за начинаещ. Определено мисля, че трябва да си потърсиш вокален педагог и да

се занимаваш с пеене.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Имаш "добър глас" т.е. тембър ... и пееш вярно почти през цялото време.

Явно имаш и желание... всичко това е достатъчно за да започнеш да се учиш да пееш добре!

 

Не спирай...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На пеенето ти му липсва само малко вибрато и може би малко игра с динамиката на тона и ще зазвучи по-про от много хора, дето с години обикалят по вокални педагози и дори издават. Готин тембър, пееш що-годе вярно (като се има предвид че инструментала е прекалено тих и че най-вероятно пееш със скайп микрофон). Скромното ми мнение казва, че ако се занимаеш сериозно, ще станеш добър. Действай! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря на всички за мненията, много исках наистина да знам как мислят други хора и наистина моето желание е да се занимавам с музика и да се развивам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

като за начинаещ добре

 

произношението, дишането и динамиката ги няма на моменти хич, но тва е нормално, на П и С пускаш прекалено много въздух в микрофона, също нормално за човек който си пее в банята примерно, и няма опит с микрофони

 

принцпно всеки може да пее, освен ако няма някакви физически или психически увреждания, които при теб очевидно липсват, така че ако ти се занимава се стягай и се запиши някъде на пеене, и ще се научиш ако имаш достатъчно воля и желание

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.