Jump to content
Българският форум за музиканти

MusicSky

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

MusicSky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Още не е излязъл новия албум на Лили Иванова, новият и албум ще излезе по Коледа или нова година. Последният излязъл албум на Лили е "Една Любов" (2008). Това е което знам ако те интересува още нещо ми пиши, ако мога ще помогна.
  2. Много моля някой който учи поп и джаз пеене в Музикална академия "Панчо Владигеров" да ми каже какво трябва да се подготвя за да кандидатствам. 1.Колко кръга са изпитите 2.От какво се състоят (как преминават и какво трябва да си подготвил) 3.Каква литература трябва да си купя за история на музиката Много се надявам някой да ми каже защото от официалния сайт на университета не беше написано много.
  3. MusicSky

    Beyonce-listen

    Извинявам се предварително защото е записано с много долнопробен микрофон Listen
  4. Страшно много ми харесва изпълнението ти. Само искам да ти пожелая успех защото това което чух наистина много ми хареса.
  5. MusicSky

    Как пея?

    Много благодаря на всички за мненията, много исках наистина да знам как мислят други хора и наистина моето желание е да се занимавам с музика и да се развивам.
  6. И аз искам да знам нещо по този въпрос как да си упражнявам гласа.
  7. MusicSky

    Как пея?

    Много бих искал да попитам дали имам добър глас, защото виждам че тук има хора които са доста навътре в нещата и се надявам като чуят линка който ще приложа да ми кажат дали имам глас дали пея добре песента е на Joe Jonas - I Gotta Find You. song
  8. Искам да попитам точно със какво се кандидатства за специалност поп и джаз пеене в Национална музикална академия проф. Панчо Владигеров.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.