MusicSky Публикувано Ноември 30, 2008 Публикувано Ноември 30, 2008 Много бих искал да попитам дали имам добър глас, защото виждам че тук има хора които са доста навътре в нещата и се надявам като чуят линка който ще приложа да ми кажат дали имам глас дали пея добре песента е на Joe Jonas - I Gotta Find You. song Цитирай
ascendendo Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 (Редактирано) Приятелю, От начина, по който си озаглавил темата си и от това, което чух си личи, че нямаш никакъв опит с пеенето, но наеш, че не са толкова много хората, които правят нещо добре, без да са положили много труд, постоянство и старание. Ако пеенето ти доставя удоволствие и си готов да жертваш време и пари, бих те посъветвал да потърсиш учител по пеене, който да ти даде насоки как да се осъвършенстваш. Не бих се ангажирал точно аз да ти дам прогноза дали ще станеш добър (и колко добър) в пеенето, но то, най - малкото може да ти бъде едно прекрасно хоби, което да запълва свободното ти време и да те кара да се чувстваш добре. Редактирано Ноември 30, 2008 от ascendendo Цитирай
puffie Отговорено Декември 2, 2008 Отговорено Декември 2, 2008 Имаш много приятен тембър и пееш много добре за начинаещ. Определено мисля, че трябва да си потърсиш вокален педагог и да се занимаваш с пеене. Цитирай
savov Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 Имаш "добър глас" т.е. тембър ... и пееш вярно почти през цялото време. Явно имаш и желание... всичко това е достатъчно за да започнеш да се учиш да пееш добре! Не спирай... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 На пеенето ти му липсва само малко вибрато и може би малко игра с динамиката на тона и ще зазвучи по-про от много хора, дето с години обикалят по вокални педагози и дори издават. Готин тембър, пееш що-годе вярно (като се има предвид че инструментала е прекалено тих и че най-вероятно пееш със скайп микрофон). Скромното ми мнение казва, че ако се занимаеш сериозно, ще станеш добър. Действай! Цитирай
MusicSky Отговорено Декември 28, 2008 Автор Отговорено Декември 28, 2008 Много благодаря на всички за мненията, много исках наистина да знам как мислят други хора и наистина моето желание е да се занимавам с музика и да се развивам. Цитирай
LOE Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 като за начинаещ добре произношението, дишането и динамиката ги няма на моменти хич, но тва е нормално, на П и С пускаш прекалено много въздух в микрофона, също нормално за човек който си пее в банята примерно, и няма опит с микрофони принцпно всеки може да пее, освен ако няма някакви физически или психически увреждания, които при теб очевидно липсват, така че ако ти се занимава се стягай и се запиши някъде на пеене, и ще се научиш ако имаш достатъчно воля и желание Цитирай
Recommended Posts