memopro Публикувано Ноември 30, 2008 Публикувано Ноември 30, 2008 (Редактирано) От 3-4 години любителски се занимавам с музика,първо само се опитвах да миксирам а наскоро започнах да се опитвам да правя сам музиката която харесвам.Искам да знам дали пърчето ми It's True звучи добре,то е завършено според мен ден и нощ три седмици се занимавах с него. http://media.putfile.com/Real-Life-70 Редактирано Ноември 30, 2008 от memopro Цитирай
aarab Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Според мен барабаните са малко силни. (слушам на колонки за 30лв в момента така, че може и да не е така) Но иначе ми хареса. Идейно с предобладаващи пространствени мотиви и разнообразни пасажи Абе стискам ти ръката Цитирай
memopro Отговорено Декември 21, 2008 Автор Отговорено Декември 21, 2008 Май по електонната музика не си падат много хора в България. Цитирай
zwero Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 В този форум са малко хората които слушат подобна музика.Парчето си го бива. Цитирай
memopro Отговорено Декември 24, 2008 Автор Отговорено Декември 24, 2008 (Редактирано) Благодаря за коментарите. Редактирано Декември 24, 2008 от memopro Цитирай
Nicky.negative Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 боже страхотно е .. с какъв софтуер работиш ? че аз лично съм запален точно по този стил музика + малко китари /бас .. Цитирай
memopro Отговорено Февруари 12, 2009 Автор Отговорено Февруари 12, 2009 Мерси много приятели,много се радвам че някой харесва това което създавам. Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Добро е, може би малко повече ниски честоти или както спомена aarab да са малко по-назад барабаните. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Браво! Хареса ми Защо не пробваш да го наситиш с още гласове, за да звучи още по запълнено Цитирай
memopro Отговорено Февруари 12, 2009 Автор Отговорено Февруари 12, 2009 От 2-3 месеца не се занимаван с това парче,мастеринга му остана само но не мога да го направя както трябва.Още един път мерси и за вокали ще си помисля малко да видим какво ще измислим. Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 Мастъринга си е много добре, но просто прекалено малко инструменти си използвал едновременно. При електронната музика, по-специално техното и транса (ако към такова звучене се стремиш) имаш огомно наслагване на инструменти, до такава степен, че почити не се различават отделните им партии. Сложи някакъв прост Sine Wave за sequencer и добави SuperSaw Pad или нещо подобно, и ще постигнеш адски плътно звучене. Ако въведеш допълнителни перкусии и ги прекараш през High Pass Filter, тогава даже и ритъмът да е един и същ през цялата песен, няма да звучи монотонно, а в момента има празни пространства в него, които може и да бъдат запълнени. И освен това слагай Reverb и Delay, и то МНОГО! Не прекалявай с резонанса, когато ползваш филтрите. Пак казвам, зависи към какво звучене се стремиш. Песничката като за електронна си е доста на ниво, но не е Trance Цитирай
memopro Отговорено Февруари 16, 2009 Автор Отговорено Февруари 16, 2009 The Final Cut супер си човек много добре си обяснил всичко,както вече казах това е първото ми парче направено през лятото на 2008 година,тогава вче още бях чист новобранец в създаването на музика.Сега разбирам повече някои неща и това което си обяснил ми е ясно.Сега правя едно тракче и мисля че ще е на по-високо ниво.Мерси Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 То и аз съм новобранец, но ако имаш някакви въпроси, казвай, ще помагам с каквото мога! Цитирай
Recommended Posts