Baby Thomas Публикувано Ноември 27, 2008 Публикувано Ноември 27, 2008 Един агент има Marshall MG-50 и си взе ето ТОЗИ фуутсуич. Работи нормално - сменя каналите и включва/изключва ефектите, обаче диодите светят наобратно. Единият на чист канал - свети и на драйв - изгасва, а другият свети при изключени FX и изгасва когато ги включиш. Да няма някаква врътка за ползването или какво точно става, че цял ден чета из нета, но не мога да намеря точно такова инфо... Благодаря от негово име. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 27, 2008 Отговорено Ноември 27, 2008 А мислил ли си ако плъгнеш футсуича докато е в сменен от копчето на панела режим . В смисъл ако го включиш когато драйва е Оn или когато е Off . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 27, 2008 Автор Отговорено Ноември 27, 2008 И аз това казах да опита, защото моя работи на сходен принцип, но още нямам фийдбек. Цитирай
ivo_minchev Отговорено Ноември 28, 2008 Отговорено Ноември 28, 2008 (Редактирано) Въпросният агент с въпросния проблем съм аз. Искам да благодаря на Baby Thomas за съдействието. Една малка корекция обаче. Може би не съм му обяснил за проблема. Диода за ефектите свети нормално. Този който свети наобратно е на каналите (чист/резачка). Да. Oпитах с копченцето на кубето но файда - йок. Редактирано Ноември 28, 2008 от ivo_minchev Цитирай
ivo_minchev Отговорено Ноември 28, 2008 Отговорено Ноември 28, 2008 (Редактирано) Проблема е решен по схемата, която Baby Thomas ми направи. Мод-нах си така и едно мое друго приспособление - волум предал със ключ. От потенциометър определяш нивото на намаляване, а от ключа отпушваш/запушваш (т.е. има 2 нива, като второто се определя от пот-а). Сега като е отпушен канала диода свети. Абе сега светкам отвсякъде Редактирано Ноември 28, 2008 от ivo_minchev Цитирай
Recommended Posts