Stoyansky Публикувано Ноември 25, 2008 Публикувано Ноември 25, 2008 (Редактирано) Здравейте! Какво ще кажете за Washburn x20B (https://shop.musix.ch/ecommerce/product_info.php/products_id/87349). По-добра ли е от x10 и защо не мога да я видя в официлания сайт на Washburn? Редактирано Ноември 25, 2008 от Stoyansky Цитирай
musicman Отговорено Ноември 26, 2008 Отговорено Ноември 26, 2008 Видях, че си ми писал на ЛС ама ще ти отговоря тук за да гледат и други които се интересуват. Тези модели Washburn са нискобюджетни и подходящи за начинаещи. Въпросът кой е по-добър не стои защото за целите на начинаещия са достатъчно добри. Единственото което трябва да направиш е да идеш и да пробваш на пипане кой ти е по-удобен. Най добре с учителя ти по китара. Ако нямаш учител е хубаво да си намериш. В крайна сметка ако ще става китарист от теб, това ще го разбереш след година - две и тогава ще продадеш Washburn-a, който си си купил на някой друг начинаещ и ще си вземеш нещо по-добро. Демек нищо не губиш. Успех! Цитирай
Stoyansky Отговорено Ноември 26, 2008 Автор Отговорено Ноември 26, 2008 Благодаря. Учител по китара имам, но той е противник на електрическите китари. Все пак ще го попитам. Цитирай
musicman Отговорено Ноември 26, 2008 Отговорено Ноември 26, 2008 Ми това не е добре, че учиш само класическа китара. Трябва и модерните стилове да ги подхванеш след като си решил да взимаш такава китара. Цитирай
Recommended Posts