-=kireto=- Отговорено Октомври 15, 2005 Отговорено Октомври 15, 2005 Във Суинга се свири джаз всеки вторник. А всяка неделя имаше джем-сешъни, но не знам дали ги има още. · Васил Пармаков, Митко Семов, Веселин Веселинов - Еко 18 октомври (вт) 23:00 Цитирай
Rising_Force Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 А бихте ли препоръчали места за Рок изяви в София - независимо дали са клубове или читалища ? Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 Уважаеми колеги в София просто няма къде да се свири рок освен в клуб FANS свирил съм почти навсякъде и знам че ако забиете в подлеза на цум ще ви видят повече хора и ще спечелите повече пари образно казано. Всичко е пълен Та.......ш........ак. Цитирай
NeonGod Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 е кво толкова вав Пловдив останаха само 2-ва.Но не се знае до кога и те ще жибеят.преди имаше пове4е ама...... :think: :think: направо не ми се говори.но трябва да се направи нещо вав секи град да има каде да се свири и да има пове4е публика.се пак сам оптимист Цитирай
eXile Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 И кои са тея двата, щото само за Гепи знам Сакс-а още не са го отворили :think: Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 И кои са тея двата, щото само за Гепи знам Сакс-а още не са го отворили :think: Петното работи....до колкото знам и в на Малено клуба също се свири...но не съм мноо сигурен Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 вие на сакса клуб ли викате бе???в Пловдив има 4 клуба:Петното,Мармалад,Гепи,Клуба на Малено. Цитирай
NeonGod Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 да Topsun беше готин клуб.хаха ако не бяха го затворили. Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 SlipFl кога за последно сте свирили в САХ тои от доста време не е в час ся идва ред на петното ...гепи Цитирай
eXile Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 (Редактирано) Оф, Петното... След концерта на Нойз там не искам да чувам за петното... Сега някой ще каже и "Найлона", други "Рики-ки"... Мармалад си е чиста селска дискотека за мен Бе в Сакса такива концерти е имало Дано скоро пак да има Редактирано Февруари 19, 2006 от JoiNT_NaTuRe Цитирай
metalmaniak Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 Бе в Сакса такива концерти е имало Дано скоро пак да има От твоите уста в Божиите уши... Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 пичове,без да се обиждате,ама сте пълни хал хабери!как в тая дупка ще е имало яки концерти?вие мислите ли,че нормален човек би слезнал в тая помия наречена сакс?или един уважаващ себе си музикант би свирил там,при положение,че тоалетните се падат точно над сцената и лекичко тавана капе?ае помислете си малко.петното rulezz,мармалад си е гот,гепи-без коментар... Цитирай
eXile Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 (Редактирано) вие мислите ли,че нормален човек би слезнал в тая помия наречена сакс Ми.... да. Кво значи нормален? Току що заклейми десетки банди като ненормални и хал хабери Не така. Айде кажи ми къде да се свири грайнд, дет, траш, блек освен в сакса или гепи? В сакса поне няма да ти кажат три дни преди концерта "Ами те дойдоха от Пайнер с едно куфарчеее..."... Или тея групи са ненормални? Сакса вече трябва да то отварят обновен, ремонтиран и чакащ поредното яко пого И там са ставали баси бруталиите Това, че на теб не ти допадат е съвсем друга тема. И на гепито кенефите не са първа хубост (да де, виждаш къде пикаеш). Заведението е супер куцо направено за публиката, когато става дума за пого или просто яко куфеене... В петното ако набутат още някоя група долу в кръгче насред публиката - за какво говорим? А за мармалад нямам думи :wow: Редактирано Февруари 21, 2006 от JoiNT_NaTuRe Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 (Редактирано) Айде кажи ми къде да се свири грайнд, дет, траш, блек освен в сакса или гепи? ПЕТНОТО RULEZZZZZZZZZZZ Редактирано Февруари 21, 2006 от Topsun Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Варна - Area 51 club Цитирай
Recommended Posts