Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Във Суинга се свири джаз всеки вторник. А всяка неделя имаше джем-сешъни, но не знам дали ги има още.

· Васил Пармаков, Митко Семов, Веселин Веселинов - Еко

18 октомври (вт) 23:00

• 2 weeks later...
  • Отговори 85
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Отговорено

Уважаеми колеги в София просто няма къде да се свири рок освен в клуб FANS свирил съм почти навсякъде и знам че ако забиете в подлеза на цум ще ви видят повече хора и ще спечелите повече пари образно казано. Всичко е пълен Та.......ш........ак.

• 2 months later...
Отговорено

е кво толкова вав Пловдив останаха само 2-ва.Но не се знае до кога и те ще жибеят.преди имаше пове4е ама...... :think: :think: направо не ми се говори.но трябва да се направи нещо вав секи град да има каде да се свири и да има пове4е публика.се пак сам оптимист :virtuoz::)

Отговорено
И кои са тея двата, щото само за Гепи знам ;) Сакс-а още не са го отворили :think:

Петното работи....до колкото знам и в на Малено клуба също се свири...но не съм мноо сигурен

Отговорено (Редактирано)

Оф, Петното...

След концерта на Нойз там не искам да чувам за петното...

Сега някой ще каже и "Найлона", други "Рики-ки"...

Мармалад си е чиста селска дискотека за мен ;)

Бе в Сакса такива концерти е имало ;)

Дано скоро пак да има :)

Редактирано от JoiNT_NaTuRe
Отговорено

пичове,без да се обиждате,ама сте пълни хал хабери!как в тая дупка ще е имало яки концерти?вие мислите ли,че нормален човек би слезнал в тая помия наречена сакс?или един уважаващ себе си музикант би свирил там,при положение,че тоалетните се падат точно над сцената и лекичко тавана капе?ае помислете си малко.петното rulezz,мармалад си е гот,гепи-без коментар...

Отговорено (Редактирано)
вие мислите ли,че нормален човек би слезнал в тая помия наречена сакс

Ми.... да.

Кво значи нормален?

Току що заклейми десетки банди като ненормални и хал хабери :P

Не така.

Айде кажи ми къде да се свири грайнд, дет, траш, блек освен в сакса или гепи? В сакса поне няма да ти кажат три дни преди концерта "Ами те дойдоха от Пайнер с едно куфарчеее..."...

Или тея групи са ненормални?

Сакса вече трябва да то отварят обновен, ремонтиран и чакащ поредното яко пого :) И там са ставали баси бруталиите :) Това, че на теб не ти допадат е съвсем друга тема.

И на гепито кенефите не са първа хубост (да де, виждаш къде пикаеш). Заведението е супер куцо направено за публиката, когато става дума за пого или просто яко куфеене...

В петното ако набутат още някоя група долу в кръгче насред публиката - за какво говорим?

А за мармалад нямам думи :wow:

Редактирано от JoiNT_NaTuRe
Отговорено (Редактирано)
Айде кажи ми къде да се свири грайнд, дет, траш, блек освен в сакса или гепи?

ПЕТНОТО RULEZZZZZZZZZZZ

Редактирано от Topsun