the_gorer Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 На новия микс чувам повече ривърб на барабаните. Новите звучат по-wet. Барал си EQ-то на китарите, сега имат повече среди/високи и ми се чини, че може би и на тях си сложил повечко ривърб отпреди (или нещо стерео имиджа е променен) Определено новият микс е по-добър. Защо не пробваш да сложиш някаква брутална американска бленда на китарите? В името на експеримента. Rock on! Цитирай
fracture Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 Изнесъл си барабаните доста напред - вземат превес над китарите. Но имай в предвид че съм със слушалки. Цитирай
synchu Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 Изнесъл си барабаните доста напред - вземат превес над китарите. Но имай в предвид че съм със слушалки. не само доста напред ами касата ще ми избие ушите направо Цитирай
Glacierise Отговорено Септември 15, 2005 Автор Отговорено Септември 15, 2005 Тънко е да го уцелиш за всякакво озвучаване Опитите продължават Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Bull-e, недей така с рого напред. Има има тонове проста музика, даже повече отколкото трябва... Може и да си прав ,но тази е твърде усложнена.Музика слушат много хора за да се разтоварят,а това парче предполага твърде много услия за вникване в композицията ,което лично мен ме натоварва.Групи като Дарк Транкуилити от които Ицо си признава,че черпи вдъхновение също имат сложни композиции,но не знам защо ми действат по съвсем друг начин и ги слушам до припадък....Както и да е де.Вярвам че и Ицката ще намери верния път ако не към моя ,то към вкусовете на хиляди други фенове Цитирай
Glacierise Отговорено Септември 16, 2005 Автор Отговорено Септември 16, 2005 'Бе рано или късно Аз да стигна там, дето са Дарк Транкуилити... Ше си умра доволен Ма има още доста хлебец за ядене Цитирай
yakiya Отговорено Октомври 19, 2005 Отговорено Октомври 19, 2005 Колега ,парчето е доста мислено ,както казва един познат.Кефи ме.Доста DEATH слушаш,но поне и го свириш.Ще посвириме некой път. Цитирай
yakiya Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Не ми остава никво време за музика напоследък с тая работа и тия деца.Ще ти звънна да посвириме,ама не си губи времето и намери барабанист. ... и нали знаеш ,че няма голяма сцена за любимата ни музика . Цитирай
Recommended Posts