Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

На новия микс чувам повече ривърб на барабаните. Новите звучат по-wet.

Барал си EQ-то на китарите, сега имат повече среди/високи и ми се чини, че може би и на тях си сложил повечко ривърб отпреди (или нещо стерео имиджа е променен)

Определено новият микс е по-добър.

Защо не пробваш да сложиш някаква брутална американска бленда на китарите? В името на експеримента.

Rock on! :D

Отговорено
Изнесъл си барабаните доста напред - вземат превес над китарите. Но имай в предвид че съм със слушалки.

не само доста напред ами касата ще ми избие ушите направо :D

Отговорено
Bull-e, недей така с рого напред.

Има има тонове проста музика, даже повече отколкото трябва...

Може и да си прав ,но тази е твърде усложнена.Музика слушат много хора за да се разтоварят,а това парче предполага твърде много услия за вникване в композицията ,което лично мен ме натоварва.Групи като Дарк Транкуилити от които Ицо си признава,че черпи вдъхновение също имат сложни композиции,но не знам защо ми действат по съвсем друг начин и ги слушам до припадък....Както и да е де.Вярвам че и Ицката ще намери верния път ако не към моя ,то към вкусовете на хиляди други фенове:godbless:

• 1 month later...
Отговорено

Колега ,парчето е доста мислено ,както казва един познат.Кефи ме.Доста DEATH слушаш,но поне и го свириш.Ще посвириме некой път.

Отговорено

Не ми остава никво време за музика напоследък с тая работа и тия деца.Ще ти звънна да посвириме,ама не си губи времето и намери барабанист. :rolleyes: ... и нали знаеш ,че няма голяма сцена за любимата ни музика .