Dread Отговорено Ноември 15, 2008 Отговорено Ноември 15, 2008 Нямаш основание да се съмняваш, че някой е пълен кретен. Цитирай
Slide Отговорено Ноември 16, 2008 Автор Отговорено Ноември 16, 2008 (Редактирано) Нямаш основание да се съмняваш, че някой е пълен кретен. И таз добра.... По темата, което всъщност, не е по темата, ама то така или иначе сме я цепили през просото - @SomeoneElse - мда, така е (за Лес Пола говоря). Принципно не знам що Фенърите ги споменавате тука за такива здрави талпи (бележка: да не се разбираме погрешно, фен съм на Фендър. Говоря в буквалния смисъл на думата "здрав".) И аз съм на мнение, че Лес Пол тип китара носи повече бой. Тремолото в случея е минус (за боя...). По тъпи мнения от тва кой е кретен и най-вече на ква основа или пък къв позьор е, и как се вживява, можеше да си ги спестите. Така или иначе са за никъде. Човек сам избира как да свири, кво да свири и на къде да го влече. Едни си пазят инструментите като очите и само да се сложи по-грубо на стойка и става "ОЛЕ МАЛЕ, кво направих...". Други пък си преценяват, че могат да си хвърлят китарата на земята, без да има опастност да се разпадне. Kramer-а се смени (вече се взе китара, ама за тва след малко...) щото главата му се сцепи, а тя се сцепи не заради системия бой и налагане, а защото китарата падна от стол сама, без да е бутана и така се сцепи главата й. (Ирония?) Сега дори мисля да я взема и да й сменя грифа, ако намеря някой подходящ и да ми хареса на мен. Тва че била ожулена, на места направо канали... нямала вече лак - айде бе. Не съм педант. Как да е... А темата вече наистина е излишна (освен ако не ви кефи да си драскате в нея, щото гледам става за тва кой как се пробвал да счупи някоя китара, което е забавно... ), защото днеска взехме друга китара - Шарвел. Наздраве! Редактирано Ноември 16, 2008 от Slide Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 16, 2008 Отговорено Ноември 16, 2008 По тъпи мнения от тва кой е кретен и най-вече на ква основа или пък къв позьор е, и как се вживява, можеше да си ги спестите. Така или иначе са за никъде. Човек сам избира как да свири, кво да свири и на къде да го влече. Едни си пазят инструментите като очите и само да се сложи по-грубо на стойка и става "ОЛЕ МАЛЕ, кво направих...". Други пък си преценяват, че могат да си хвърлят китарата на земята, без да има опастност да се разпадне. Oт майтап не разбираш ... Глави на китари се чупят, особено на китари с махагонови грифове, дори на китарите за $5000 се случва да им се счупи главата от падане. Цитирай
Slide Отговорено Ноември 16, 2008 Автор Отговорено Ноември 16, 2008 По тъпи мнения от тва кой е кретен и най-вече на ква основа или пък къв позьор е, и как се вживява, можеше да си ги спестите. Така или иначе са за никъде. Човек сам избира как да свири, кво да свири и на къде да го влече. Едни си пазят инструментите като очите и само да се сложи по-грубо на стойка и става "ОЛЕ МАЛЕ, кво направих...". Други пък си преценяват, че могат да си хвърлят китарата на земята, без да има опастност да се разпадне. Oт майтап не разбираш ... Глави на китари се чупят, особено на китари с махагонови грифове, дори на китарите за $5000 се случва да им се счупи главата от падане. О, аз от майтап разбирам. Въпроса е, че ако беше за моя сметка майтапа нямаше да се засега, ама не е... Както и да е. Айде по-cheerful да го караме. Тия дни може би ще имам възможността да запиша някой съмпъл със Шарвела. Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 16, 2008 Отговорено Ноември 16, 2008 Здравей отново!Наистина има и крайни изказвания ,но мисля че доста хора се опитаха да дадат някакъв сносен съвет относно здравината на китарите ,защото това беше и въпросът ти.Не вярвам да има китарист който да иска да хвърли маса пари и толкова да не си уважава инструмента че да го хвърля по земята или където и да е,щото много добре знае какво ще се случи.Сега при тебе или там при твоя приятел може това да е нормално ,но за останалите в тоя форум явно не е така че не се оплаквай.Кой с каквото можал помогнал който се е подиграл негова си работа има хора които следят за тези неща.Искам само да отбележа че ти си очаквал подобни отговори и предполагам си се справил без мненията на хората при избора на "здрава" китара така че честито за новата китара и пожелавам повече свирене с нея и по-малко трикове които са против инструмента!Наздраве! ПП-Иначе и аз съм си въртял китарата около кръста ама това никак не ми помага на свиренето и другото нещо е че примерно си направих едната китара умишлено състарена като тези в къстам шоповете и си ме кефи както изглежда,въпреки че от това не се е променил звука или аз не съм станал по-добър в свиренето.Съжелявам ако съм оф топик! Цитирай
Recommended Posts