Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко помощ :)


Gogo-Krossfire

Recommended Posts

Значи, вчера си взех нова китарка http://www.thomann.de/nl/jackson_dkmgt_bk.htm Всичко е много добре, много съм доволен, машината е убиец. Единственото, което ме притеснява е, че чат пат, от време на време има едно леко пукване в областа кадето се съединява грифа с тялото ( споменах ли, че е bolt-on. :? ). То поскоро го усещаш от колкото да го чуваш и е рядко, но го има. Сега незнам дали е защото е новичка и не е свирено много на нея и още улягът дръвце, резбички, сглобки и тн. или има някакъв проблем. Та ако някой има опит с подобна ситуация или просто знае за какво става вапрос, ще съм благодарен за съвет:punk_guitar: Да се възползвам от гаранцията си или не. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да добавя, че обикновено се получава като се връткам на ляво на диасно с китарата при малко по-силен натиск на грифа:punk_guitar: Мерси предварително:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имах подобен проблем скоро с една китара. Получава се едно 'припукване' и грифът все едно се клати в сглобката. Моят съвет е да я заведеш на доктор скоро. Аз оставих нещата без внимание около 2 седмици и след това имах сериозни проблеми с грифа. Дори да не е нещо сериозно, няма да загубиш ако я погледне специалист.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да най-добре я дай на някой разбирач да погледне, щото като гледам сума пари си дал за тая метла не си струва да рискуваш :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле ...тази китара е буквално убиец. Поздрави. Има вариянт малко да те хваща параноята ,но все пак лютиер му е маиката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси на всички отзовали се:godbless: Закарх китарката да я видят и казаха, че нищо и няма:godbless: Просто чат-пат това цъкване се дължало на шиша в грифа:) Аз така и предположих, защото ставаше рядко, пък и китарата изглеждаше много стабилна ( не се клатепе в сглобката, както спомена по-горе един колега ), не изглеждаше да има проблем, но аз я занесох да я погледнат за подсигуровка:) Мерси пак на всички:)

 

П.П. Thanks Master...:)

Редактирано от Gogo-Krossfire
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.