Dogy9006 Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 (Редактирано) Споко...И мен бащата се опитва да ме здуха,ама... Седя си аз и си свиря и записвам разни MIDI-та,а той влиза и почва:"кви са тия глупости,само си губиш времето..." А сега си намерих работа с това , което съм научил( и то готина ),така че тва не е загубено време... Ако те кефи и ти идва отвътре-не се сдухвай,а давай напред!!! мерси за оспокоението междодругото са решиха да се правя на класик и са уча "За елиза" ама нещо като го пробвам с двете ръце не се получава (май още трябва да свиря и можеби да пробвам за такива неща да не свиря прав ) ПП абе някой може ли да ми даде нотите на пинко розовата пантера щото не мога да си ги намеря а мелодията много ме блазни Редактирано Октомври 25, 2005 от Dogy9006 Цитирай
martist Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 :exclaim: ПП абе някой може ли да ми даде нотите на пинко розовата пантера щото не мога да си ги намеря а мелодията много ме блазни :exclaim: Имам ги на хартия.Ако никой но ти прати някакъв линк от кудето да ги свалиш пиши! Цитирай
martist Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 :exclaim: ПП абе някой може ли да ми даде нотите на пинко розовата пантера щото не мога да си ги намеря а мелодията много ме блазни :exclaim: Имам ги на хартия.Ако никой но ти прати някакъв линк от кудето да ги свалиш пиши! .kulichki.com_Pink_panther.pdf]Пинко Розовата Пантера Приятно свирене!!! Цитирай
martist Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 (Редактирано) :exclaim: ПП абе някой може ли да ми даде нотите на пинко розовата пантера щото не мога да си ги намеря а мелодията много ме блазни :exclaim: Имам ги на хартия.Ако никой но ти прати някакъв линк от кудето да ги свалиш пиши! .kulichki.com_Pink_panther.pdf]Пинко Розовата Пантера Приятно свирене!!! интересно защо не бачка горния линк. Пробвай този http://martist.hit.bg/nephele[1].kulichki.com_Pink_panther.pdf копирай с мишката от хттп до края и пастни в браузера. Редактирано Октомври 26, 2005 от martist Цитирай
Dogy9006 Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 интересно защо не бачка горния линк. Пробвай този http://martist.hit.bg/nephele[1].kulichki.com_Pink_panther.pdf копирай с мишката от хттп до края и пастни в браузера. мерси човек Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 30, 2005 Отговорено Октомври 30, 2005 Ми и аз да ви се представя... Аз съм Бобстър(18), драго ми е. Между другото бях на въпросната среща и беше мнооооого якооооо!!! Викам пак да се съберем а? Офтопично: към Адашката, която тогава ме попита на какво релаксирам - Не съм забравил да ти отговоря, само ти поизгубих и-мейла, но ето ти линк: VIDNA OBMANA - Beyond the Shaman е едно от подходящите... ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА ОФТОПИКА! Цитирай
Мелиное Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 Аз и един приятел ще ходим да дрънкаме по разни свободни репетиционни или както там се водят на 4ти км (спирката "Студентски общежития" веднага след Плиска) сега в понеделник, 14.ХІ, от 10:30. Ако някой най-случайно има свободно временце тогава, да се джойнва смело да се излагам пред повече хора Цитирай
Dogy9006 Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 Аз и един приятел ще ходим да дрънкаме по разни свободни репетиционни или както там се водят на 4ти км (спирката "Студентски общежития" веднага след Плиска) сега в понеделник, 14.ХІ, от 10:30. Ако някой най-случайно има свободно временце тогава, да се джойнва смело да се излагам пред повече хора много рано бееее Цитирай
Мелиное Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 Еми ся .. и на мене не ми е ясно как ше се събудя, особено понеделник ... Ако ти се идва, ела към 11-12, нема проблемс Цитирай
a_c_ Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 Здравейте и аз да ви се представя. Аз съм Анелия. Свиря от доста години на пиано. Ми в момента не ми идва на главата какво друго да пиша Цитирай
Dogy9006 Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 (Редактирано) Здравейте и аз да ви се представя. Аз съм Анелия. Свиря от доста години на пиано. Ми в момента не ми идва на главата какво друго да пиша Еми здрасти Мелиное ми не благодаря аз съм ученик все още Редактирано Ноември 18, 2005 от Dogy9006 Цитирай
Topsun Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 едно време нямаше,а сега какво става.... Цитирай
Yiwigi Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 едно време нямаше,а сега какво става.... Абе преди имаше по-малко хора, ама се пишеше повече... Сега като гледам само от време на време се появява нещо в тоя раздел...пък хората уж много... Цитирай
Recommended Posts