martist Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 Здравейте, Колекцията с клавиристи се обогатява и с моята регистрация във форума.По-скоро бих се възприемам като пианист, тъй като свиря на пиано от 18 години. . Цитирай
Мелиное Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 (Редактирано) Аз .. посвирвам .. почти не свиря де И "самопредставяне" не правих, защото не съм сигурна колко ми е мястото тук, бях решила да не пиша, но реших да не пиша често,, за да не дразня хората, които по някакви неведоми причини, ми се дразнят Иначе по темата - бях в музикалното до 7ми клас, но.. неведоми(иий ама хубава дума ) са пътищата, отдалечих се доста от музицирането Но напоследък съзирам у себе си нов порив на завръщане :think: Малко ме депресира мисълта, че никога няма да наваксам пропуснатите години, но .. Все пак може би ще пробвам отново Мисля, че и форума допринесе малко за това .... такива ми ти работи С една дума, не знам дали мога да се числя към смелото и прекрасно клавиристко войнство , но принципно клавирни сбирки звучи добре, може би ще се джойн-на да се пробвам ако дотогава не са ме баннали разбира се Поздрави :hello: Редактирано Октомври 12, 2005 от Мелиное Цитирай
Asmodei Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 Здравеите пичове аз съм новото попълнение.На 16 години съм и свиря на пиано вече 11-та година Ами я кажи нещо повечко за себе си.Тък има и една графа самопредставяне.И там можеш да се опишеш.Наздраве и: WELLCOME Аз съм от София.Най много се кефя на следните банди:Dimmu Borigir,Immortal,Type O Negative,и о6те много,но главно си падам по мелодичен блек.Имам свои парчета и търся хора за група. тва е което трябва да знаете за мен :twisted: Цитирай
Topsun Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 Откак Топсън не пише тук-форума за клавиристи умря! здрасти на всичко отново.спрях да пиша,защото съм разочерован от много неща във форума!няма значение.сега съм тук и който има някъкви въпроси може да се обръща към мен,пък аз ако съм компетентен и мога да отговоря ще съм много радостен.поздрави :hello: Topsun Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 Е, а добре дошъл... Къде се изгуби... Нема се разочароваш, животът е един от най-тежките", ха-ха-ха.... :violin: Цитирай
Sandman Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 А ще е възможно ли да приемете в клуба на клавиристите един начеващ(както пише в по-старата литература) клавирист? Значи до сега (надявам се и за напред) се занимавах с китари, ама реших, че едно пианце ще ми е от огромна полза, пък и ми е мечта от бая време и хей ме на. Аз съм от Пловдив, на 21 и се казвам Митко. Цитирай
SGEORGE Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 Добре дошли на всички! Надявам се да можем да си помагаме и да се учим един от друг! Цитирай
tedeto Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 "Аз .. посвирвам .. почти не свиря де И "самопредставяне" не правих, защото не съм сигурна колко ми е мястото тук, бях решила да не пиша, но реших да не пиша често." мда ето това се отнася и за мен. занимавах се около 7г. в една школа, но по стечение на обстоятелствата не свиря от година и нещо ( за мое съжаление). иначе по темата........софия - 21г. Цитирай
Dogy9006 Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 аз май ще се откажа да пиша тук като ви гледам някви хора дето са свирили 9 години ми викат че не са пианисти,клавитисти и тн. а аз кво да правя като свиря от хъммм малко време Междодругото аз май още не съм за група щото в съботата бях на репетиция с едни приятели и то не че другите могат много да свирят ама бяхме толкова зле че барабаниста се сдуха и си тръгна посредата на репетицията Цитирай
eXile Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 Докато се обърна и форумът за клавиристи умрел съсем Ааааа, няа да я бъде тая Айде искам един як джангър Цитирай
Yiwigi Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 (Редактирано) аз май ще се откажа да пиша туккато ви гледам някви хора дето са свирили 9 години ми викат че не са пианисти,клавитисти и тн. а аз кво да правя като свиря от хъммм малко време Междодругото аз май още не съм за група щото в съботата бях на репетиция с едни приятели и то не че другите могат много да свирят ама бяхме толкова зле че барабаниста се сдуха и си тръгна посредата на репетицията Нема да се пуашиш, копеуе...Не си единствен дето свири от скоро А за репетициите на които нещата не стават: ми то на всеки се е случвало Важното е да не се предавате...и ще стане ако имате желание @JoiNT_NaTuRe много си прав...Айде да вдигаме повечко шум тук Редактирано Октомври 23, 2005 от Yiwigi Цитирай
Dogy9006 Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 JoiNT_NaTuRe ей са се включявам само да си досвиря едно соло на Dream Theater само със палез и котре майтапя се ами аре казвайте за кво ще си лафим тая вечер Цитирай
Dogy9006 Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 Искам да се оплача Баща ми туко що ме сдуха значи седя си аз в стаята и си свиря некви глупости и баща ми влиза и казва "Я изсвири нещо" и аз започвам първите 4 такта от одата на радостта и бащами ме избутва от инструмента и изсвирва произведението докрая после взе акустичната китара на брат ми и го изсвири и на нея (в този процес се сдуха един приятел който свири на китара) а аз питам баща ми "абе някога да си свирил на нещо"а той ми казва "не" незнам защо го пиша ама и без това май ще сменя инструмента (с тромбон :think: ) Цитирай
Topsun Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 Искам да се оплачаБаща ми туко що ме сдуха значи седя си аз в стаята и си свиря некви глупости и баща ми влиза и казва "Я изсвири нещо" и аз започвам първите 4 такта от одата на радостта и бащами ме избутва от инструмента и изсвирва произведението докрая после взе акустичната китара на брат ми и го изсвири и на нея (в този процес се сдуха един приятел който свири на китара) а аз питам баща ми "абе някога да си свирил на нещо"а той ми казва "не" незнам защо го пиша ама и без това май ще сменя инструмента (с тромбон :think: ) споко.това по скоро е талант,който и ти имаш.развивай го и вместо да се "сдухваш", сядай да слушаш музика и да свириш.ае Цитирай
SGEORGE Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Споко... И мен бащата се опитва да ме здуха,ама... Седя си аз и си свиря и записвам разни MIDI-та,а той влиза и почва:"кви са тия глупости,само си губиш времето..." А сега си намерих работа с това , което съм научил( и то готина ),така че тва не е загубено време... Ако те кефи и ти идва отвътре-не се сдухвай,а давай напред!!! Цитирай
Recommended Posts