H_O_B Публикувано Ноември 11, 2008 Публикувано Ноември 11, 2008 помощ скоро взех тази китара и беше без колона и всичко останало. Но реших да използвам компютъра ми като процесор и със софтуер да си правя ефекти, обаче нз какъв кабел ми трябва, пък и китарата е марка или Хоровиц или Александра. Произведена е в Чехия. Ако кажете и какви жакове трябват ще е супер Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 помощ скоро взех тази китара и беше без колона и всичко останало. Но реших да използвам компютъра ми като процесор и със софтуер да си правя ефекти, обаче нз какъв кабел ми трябва, пък и китарата е марка или Хоровиц или Александра. Произведена е в Чехия. Ако кажете и какви жакове трябват ще е супер Ами предполагам че входа на компютъра ти е малък женски стерео жак.Така че ще ти трябва голям мъжки моно жак от едната страна и малък мъжки жак от другата или пък става с обикновен кабел за китара с два големи жака в двата края и после само слагаш един превключвател от голям към малък жак.Успех! Цитирай
H_O_B Отговорено Ноември 11, 2008 Автор Отговорено Ноември 11, 2008 ами от какви магазини мога да намеря такива кабели и жакове че тук в моя град няма музикални магазини Цитирай
Tomcat Отговорено Ноември 12, 2008 Отговорено Ноември 12, 2008 От всеки музикален магазин можеш да си намериш кабел,според мен(и само според мен) най-хубаво е да си вземеш нормален кабел(от двете страни с жакове) и да си купиш от първия железникарски магазин преходник от жак към минижак Цитирай
ciriljhonson Отговорено Ноември 12, 2008 Отговорено Ноември 12, 2008 Кой е твоят град ? И започни от тук и тук Цитирай
bony Отговорено Ноември 12, 2008 Отговорено Ноември 12, 2008 1 Китарата била без колона и всичко останало 2 Трябвало да си вземе превключвател от голям кън малък жак 3 от какви магазини да намери кабели и жакове 4 от първия железникарски магазин Цитирай
SomeoneElse Отговорено Ноември 12, 2008 Отговорено Ноември 12, 2008 (Редактирано) Н_O_B, разбирам че си нов и начинаещ и точно това за което питаш е обяснявано доста пъти в темата... (о чудо! ) "ПРОЧЕТИ ТОВА, АКО СИ НАЧИНАЕЩ!" (цъкни на надписа и ще се отвори ) Успех. Още една препратка от горната тема ТУК Редактирано Ноември 12, 2008 от SomeoneElse Цитирай
Recommended Posts