aitapeapea Публикувано Ноември 11, 2008 Публикувано Ноември 11, 2008 Песен правена и записвана преди 10 години. Мамка му как летяло времето. За звука може да не коментираме. Записано е съвсем на живо и много ъндърграунд. Все пак мисля че заслужава да е чуе. http://media.putfile.com/APP---Coma-Coma Цитирай
yotzzo Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Много добро! Кажи нещо за групата, аз нищо не знам... Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 12, 2008 Отговорено Ноември 12, 2008 Леле! Не мога го позная Рацо (ако е той де) на вокалите. Много е алтернативно парчето, в предид бекграунда на другите участници. Не можеш ли да изкопаеш от някъде демо-албума на Окови от 98-99? Това за мен все още си е култова банда, силно недооценена. Цитирай
aitapeapea Отговорено Ноември 12, 2008 Автор Отговорено Ноември 12, 2008 Aми няма много за разказване. Групата е символ на дружбата между Варна, Разград и Търговище. Поне така се намерихме. Групата се явява естественно продължение на гореспоменатата група ОКОВИ. (на която също ще споделя нещичко по късно) . В началото свирехме SLAYER i Sepultura, към края минахме на Cypress Hill i RATM. Съвсем на края пробвахме PRIMUS i дори FANTOMAS Имаме направени 10 песни , почти всичките ги записахме отгоре отгоре , колкото да остане нещо. В момента половината от групата са женени, а повечето от нас имаме и деца. С времето АИТА ПЕА ПЕА премина в състояние на стазис, като от нея се образува една друга група наречена ЙОДА. Малко по късно Йода се преименува на EASTRIBE и те така. В раздел КАВЪРИ съм постнал едно кавърче на АИТА ПЕА ПЕА. Цитирай
Recommended Posts