LOE Публикувано Ноември 8, 2008 Публикувано Ноември 8, 2008 Интересно ми е дали измежду потребителите ще излезе човек, който смята че е способен, и би се занимавал с нещо значително по предизвикателно. От към техника, от към прецизност, от към скорост, от към сложност и разнообразност. Не точен, но достатъчно добър пример за какво точно говоря: http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=131888049 Цитирай
GroOveR Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 (Редактирано) Трябва да си наистина професиоаналист...тия правят направо етюди...доста са добри Не знам дали забеляза но там пише,че тия песни ги е правил в Home Studio,иначе бих искал да видя как ще бъдат изсвирени на живо Редактирано Ноември 8, 2008 от GroOveR Цитирай
Danny47 Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 (Редактирано) Тва е доста яко! Нищо от тея неща не е неизсвиряемо! Редактирано Ноември 8, 2008 от Danny47 Цитирай
Necrophagist Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 бива ги,според мен барабаниста просто е мноооооого прецизен.Не че няма техника и барзина.Но чистотата на свирене е най-силното му качество според мен Цитирай
necrony Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 тези барабани са писани чрез програми, самия пич го е написал: "I have DFHS and Addictive drums for now, in the lack of mixing skills I prefer using Addictive drums." Слушали сме и сме гледали къде къде по-трудни неща.. а относно въпроса ти- не съм способен а и за сега, не бих се занимавал с толкова екстремно свирене, определено е предизвикателно, но си знам силите и времето, а и целите. Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 БРОЙ МЕ ВЪТРЕ!!!! В София съм, имам още доста работа по краката, но с удоволствие ще пробвам. Preview: www.myspace.com/impenitencebg www.youtube.com/impenitencebg Contact: e-mail: deicide_bg@yahoo.com ICQ: 331817955 Skype: deicide_bg Юлиан Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Мда и на мен ми звучи като компютърна програмка то той си го е и написал пича че ползва "Addictive drums". Всъшност е напълно възможно да се изсвири ако някой го извади на ноти едно 50% от бг-барабанистите могат да ти го докарат в умерено темпо. Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 еми да не е трудно яко е ! Цитирай
Recommended Posts