Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 7, 2008 Автор Отговорено Ноември 7, 2008 M не е ли нещо като моделите на Кърк и Джеф от Слейър. Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 M като Metal Иначе М сериите са добри резачки. Даже Glen Drover беше с LTD M-1000 с дънкани на последното DVD на Megadeth. А относно сигначър моделите - JH са на Jeff от Slayer, а на Kirk - KH. Май бях видял нещо от рода на left handed KH signature guitar, но не съм сигурен. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 7, 2008 Автор Отговорено Ноември 7, 2008 Да, мяркал съм я. Фен съм по-скоро на Хетфйлд. Не съм много по солата и съм вокал в групата си. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 7, 2008 Автор Отговорено Ноември 7, 2008 http://www.pro-technica.com/priceList/ESP-LTD.pdf Цените тука верни ли са? Цитирай
sasog Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 На Кърк китарите са от същата серия, но далеч не от този клас Неговите китари са къстъми мисля- нек-тру, оригинален флойд, елшово тяло и активни адаптери...май имаше и един такъв сериен модел МІІ, но не съм сигурен. Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Техни са само тези, на които пише ESP на грифа. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 8, 2008 Автор Отговорено Ноември 8, 2008 То на главата пише LTD, ама отзад пише ESP. Цитирай
Dread Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Най-важното нещо в една китара несъмнено е надписът! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 (Редактирано) Да, след надписът, по важност се подрежда цвета. Редактирано Ноември 8, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 ^ Не е вярно! Формата е по-важна! Цитирай
sasog Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Да не пропускаме аромата на китарата, еххх Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 ^^Предпоследните две ебавки не ги разбирам, за мене е много важно и формата и цвета. Китарата е като жената - не става само да има добра душа и да свири хубаво, трябва и да ми е кеф като я погледна... Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 То на главата пише LTD, ама отзад пише ESP. Като си ги търсил тези китари в нета сигурно си видял да пише ESP LTD - защо се очудваш? Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 9, 2008 Автор Отговорено Ноември 9, 2008 Не се учудвам, просто споменавам. И смятам, че няма нужда от коментари кое е важно и кое - не. Темата е коя от трите китари според вас е най-добра Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 "Темата е коя от трите китари според вас е най-добра" - Мисля, че е аналогично да попиташ коя кола е по-добра - Варбург, Ауди или Ферари. Понеже RR, който си посочил, е USA, предлагам да го заместим с нещо, което е на нивото на LTD-то. Това е единствената предлагана китара от Jackson, която не е USA select Series и не струва няколко хиледарки. Цък Относно LTD EX-400 за лява ръка - никъде не видях да се продава. Съществува EX-50 за левичари, но това, на което си дал снимката, 100% не е този модел (виж коповете). Цитирай
Recommended Posts