Мартин Нешев Публикувано Ноември 5, 2008 Публикувано Ноември 5, 2008 Искам да ви се представя.. Казвам се Мартин Нешев, от гр. Габрово съм на 14. От около седмица свиря на бас китара, знам че за вас съм нууб и келеш, но както и да е искам да се науча хаха Цитирай
Мартин Нешев Отговорено Ноември 5, 2008 Автор Отговорено Ноември 5, 2008 опа първа тема и обърках раздела ако може да я изтрие някой мод Цитирай
CyberGene Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Нищо, нищо, учи баса, не прекалвай със слапването и добре дошъл! Цитирай
dip4ikov Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Еми щом още първата ти тема е в грешен раздел не беше нужно да пишеш че си басист.Хехе дерзй и влизай след 2 седмици в някоя група да те чуем Цитирай
Guest Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Привет привет , не ги слушай батковците , само те бъзикат. Предлагам ти да прочетеш темата с вицове. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Привет! Ако не беше объркал раздела, едва ли щях да те навестя. Дерзай, форумът е интересно място. Свириш на бас-китара от ЕДНА СЕДМИЦА - това е впечатляващо! Аз от днес почвам на уошборд и след една седмица ще се представя... в ново амплоа. Да не ми се смееш, ей! Майтап да става... Айде, свири, участвай и... тържествено обещай да не си забатачваш училището! Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Искам да ви се представя..Казвам се Мартин Нешев, от гр. Габрово съм на 14. От около седмица свиря на бас китара, знам че за вас съм нууб и келеш, но както и да е искам да се науча хаха Може да си нуб и без да си келеш. Тош'се чуе Цитирай
IgniteAll Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Привет, дебелострунно нуубенце Няма да се стягаш, а тръгвай на уроци докато ти е време. Това за келеша... всеки от нас е помалко келеш Поздрави от един екс дебелострунен нууб, превърнал се в басистки нърд! Виктор Цитирай
Мартин Нешев Отговорено Ноември 6, 2008 Автор Отговорено Ноември 6, 2008 хаха благодаря на всички... много готини хора има в тоя форум ама аз само седя и чета май не мога да се включа в дискусиите нищо не разбирам btw ходя на уроци 3-4 пъти в седмицата : ) Цитирай
IgniteAll Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Има време и ти да се разпишеш, спокс Чети, вникни в казаното, разгледай съветите, пропусни спам-а и офтопиците, посмей се на глупости и ходи на уроци редовено. До година те смятам в графата знаещи какво пишат, ако си редовен в заниманията си и учещ се на все повече нови неща Цитирай
Recommended Posts