Rezachka Публикувано Ноември 3, 2008 Публикувано Ноември 3, 2008 Един приятел събира пари за нова бас китара от бая време, и ме пита мен, но аз съм китарист и не съм запознат с бас китарите, какво да търсим като марка, става въпрос за бас около 400-450 лева, 5 струнен, пича си пада по по-тежка музика Death примерно каза че се е насочил към ямаха като марка, не е задължително да е тази, но не е запознат и той с модели цени и така нататък.. просто ни трябва мнение на хора който са запознати.. към какво да се насочим Цитирай
bulby Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Ами според мен за метъл 5-струнните на Ibanez от евтината им GSR серия са доста подходящи. Обаче пак най-евтиния в БГ съм го виждал за 580-590лв, не по-малко. Ако се насочи към 4-струнен ще има по-голям избор. Според мен това е по-добър вариант за първи бас, пък и винаги може да си го натрои на по-ниска настройка. Повечето метъл басисти си млатят с перо на 4-струнен бас Цитирай
temerut Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 корт с два музикменски хъмбъкера http://www.cortguitars.com/english/product...?product_id=183 мисля че беше към 550 лв в магазина на ямаха в дружба от това по дет звук за такива пари надали ще намериш Цитирай
rainroom Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 мерси мерси... твърдо ще го имам впредвид Цитирай
IgniteAll Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Стига с този Джаз Бас, бре човек. Става дума за МНОГО РАЗЛИЧЕН СТИЛ! Тук си трябва друга машина. Спри да налагаш този Джаз Бас където ти дойде! Активна електроника и соупбари и ще мете с него сцената или репетиционните. Джаз Бас може, но за много различна музика. Уважавам Джаз Басчето, но не и в тази тема. СПРИ! Цитирай
XerFlik Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 По принцип темата е за 5 струнен бас, но ако попитам за няколко ориентировъчни цени на 4 струнна Yamaha ? Цитирай
Rezachka Отговорено Ноември 6, 2008 Автор Отговорено Ноември 6, 2008 XerFlik е човека за който направих темата.. та говорете с него аз съм пас.. Цитирай
rainroom Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 Понеже и аз питах за четириструнен бас - видях че гореспоменатия корт има и вариант с четири струни- предполагам, че той е напълно аналогичен на петструннния и на практика това е нещото, което си търся... Цитирай
bulby Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 Да, има, но ти препоръчвам да изпробваш повечко модели. Yamaha и Ibanez имат нелоши евтини басове. При този тип инструменти всичко си е индивидуално. Ако искаш отиди до Динакорд на Искърско Шосе, там имат много модели и можеш да си изпробваш, аз там си избрах новия 5-струнен. Цитирай
XerFlik Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Angermeans къде по-точно е този Динакорд Питам поради факта, че не съм от софия, а много бих искал да го разгледам Цитирай
bulby Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Ето тук е: http://www.pro-technica.com/read.php?cCat=63_98_99 Цитирай
Mzorg14 Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 не се обиждаи ама стига с тоя динакорд на искърско шосе не всички са от София, примерно тея пичове са от Асеновград Цитирай
temerut Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 (Редактирано) ами да си ги купят от Асеновград какъв е проблема Редактирано Ноември 10, 2008 от temerut Цитирай
Recommended Posts