ruidolff Отговорено Ноември 6, 2010 Отговорено Ноември 6, 2010 Говорим за едно и също. Просто ми е жал, че хората имат много работа по изработването на китари, за да се бъхтят за професионални записи, това ги отклонява от основната им задача. Който се интересува трябва лично да изпробва даден инструмент, защото музикантите една китарка ги грабва, или ги оставя безразлични, ако ще да си се съдрал от бачкане. Рудолф Цитирай
rdg_design Отговорено Декември 1, 2010 Автор Отговорено Декември 1, 2010 Ще има ли още Eй сега да минат контролните и изпитната сесия! Поздрави RDG Цитирай
rdg_design Отговорено Декември 14, 2010 Автор Отговорено Декември 14, 2010 Здравейте, предпочитанията ни към вградените адаптори, доведоха до втора "пълна промяна" на една чешка Йолана. Цитирай
hendrixxx Отговорено Декември 14, 2010 Отговорено Декември 14, 2010 (Редактирано) Става красиво за да не развалям изненадата няма да питам как ще я завършите но имам един въпрос - какво използвате за лайсничките по ръбовете? Редактирано Декември 14, 2010 от hendrixxx Цитирай
rdg_design Отговорено Декември 14, 2010 Автор Отговорено Декември 14, 2010 Става красиво за да не развалям изненадата няма да питам как ще я завършите но имам един въпрос - какво използвате за лайсничките по ръбовете? Тези си бяха там, ако ги няма лепя едни гъвкави ленти от рекламни материали. Има и оригинални, съответно и цената си я бива. Тя/цената/ сигурно е нормална, ама доходите ни са ниски. Цитирай
Valeri_pj Отговорено Декември 15, 2010 Отговорено Декември 15, 2010 Винаги съм се чудел дали това не може да се получи на обкантваща машина в някой по оборудван мебелен цех,естествено не с някакви дебели кантове като за мебели.Предполагам има и по финни машини. Цитирай
rdg_design Отговорено Декември 15, 2010 Автор Отговорено Декември 15, 2010 Винаги съм се чудел дали това не може да се получи на обкантваща машина в някой по оборудван мебелен цех,естествено не с някакви дебели кантове като за мебели.Предполагам има и по финни машини. С техните машини не става.Тази операция е ръчна.Поне аз не съм виждал да го правят някъде с машини. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 15, 2010 Отговорено Декември 15, 2010 Обкантващата машина може да го прави само на права повърхност. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 15, 2010 Отговорено Декември 15, 2010 ...и що не залепи грифа? Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 15, 2010 Отговорено Декември 15, 2010 Пичове, искрено ви се възхищавам и тайничко дори завиждам как успявате да имате каквото и да е мнение, гледайки пощенски марки Цитирай
Recommended Posts