Fashion Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Защо потъмнихте тази красавица? Надявам се красивите шарки да си личат, на снимките не се вижда много добре. Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 ...почна малко на моята китара да прилича... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 Ръководство "Как да кача снимки във форума?" Цитирай
rdg_design Отговорено Септември 27, 2010 Автор Отговорено Септември 27, 2010 Защо потъмнихте тази красавица? Надявам се красивите шарки да си личат, на снимките не се вижда много добре. Такова е желанието на клиента! ...почна малко на моята китара да прилича... Качи някоя снимка да ги сравним. Оцветяването го гледам от една снимка, която ми предоставиха. Цитирай
spineless Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 (Редактирано) Имам чувството че някои хора много скоро ще се издразнят от смалените снимчици. Иначе китарата супер ме кефи, попринцип съм фен на потъмнено дърво но да си личат шарките естествено. Редактирано Септември 27, 2010 от spineless Цитирай
rdg_design Отговорено Септември 27, 2010 Автор Отговорено Септември 27, 2010 Имам чувството че някои хора много скоро ще се издразнят от смалените снимчици. Иначе китарата супер ме кефи, попринцип съм фен на потъмнено дърво но да си личат шарките естествено. Това, което трябва да се постигне е нещо като сънбърст от краищата към вътрешността. От черно към по-светло. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 (Редактирано) Имам чувството че някои хора много скоро ще се издразнят от смалените снимчици. Всъщност по-дразнещото е, че rdg_design не отговаря на конкретно зададените въпроси. (Не че е длъжен, но прави впечатление) Аз пък чакам едни семпълчета, ама май ще си остана с чакането... пс. Страхотно въображение си проявил при залепянето на фурнира, на главата, на грифа. Дъмбъл руулз ! Редактирано Септември 27, 2010 от EAmechaniX Цитирай
rdg_design Отговорено Септември 27, 2010 Автор Отговорено Септември 27, 2010 Ония семпли са от оная акустичната, не съм забравил, не са пристигнали още някои части от ибей вкл. и пиезо адаптера за нея.Щом бъда готов ще ги пусна! Цитирай
Yves Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Цветът на тялото е станал ненормален Много мистично Цитирай
rdg_design Отговорено Октомври 14, 2010 Автор Отговорено Октомври 14, 2010 Зациклихме при връзването на електрониката. Някой може ли да предостави работеща схема: 2 humbucker, 1 volume, 1 push pull tone и 3 или 5 степенен линеен switch, тези с които разполагаме не работят добре.Няма качествено разделяне на сингли или липсва тон корекция. Благодарим предварително! С уважение RDG Цитирай
badValue Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 виж това... само 'дето вместо на Волюм-а на Тон-а е пушПул-а ..... за сравнение ... "същото", но с 2 пушПул ... просто и нек-а го връзваш на тон-а (вместо на вол, като на втората схема) Цитирай
rdg_design Отговорено Октомври 14, 2010 Автор Отговорено Октомври 14, 2010 виж това...само 'дето вместо на Волюм-а на Тон-а е пушПул-а ..... за сравнение ... "същото", но с 2 пушПул ... просто и нек-а го връзваш на тон-а (вместо на вол, като на втората схема) Блг, това го пробвахме само че превключвателя не е линеен, не се получава при това връзване. Директните връзки ги има, но като ги закачим на суича работят 2-3 положения, а пуш-пула хич го няма Поздрави Цитирай
rdg_design Отговорено Октомври 14, 2010 Автор Отговорено Октомври 14, 2010 Ползвайки предложението на batValue ,схемата с двата пуш-пула, като сложим тогъл суич работи без проблем. Като сложим линейния , пълен провал. В крайна сметка прекъснахме две връзки на линейния и той заработи като тогъл и одисеята приключи. Благодарим на badValue за съдействието! Поздрави RDG Цитирай
Recommended Posts