Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 22, 2008 Отговорено Октомври 22, 2008 E, дори да не му хареса, винаги може да и вземе добри пари. Няма страшно! Цитирай
preIbanez Отговорено Октомври 22, 2008 Отговорено Октомври 22, 2008 ...оставете човека да си вземе Гибсана...не би намерил по-добро за първа електрическа китара...а с нея наистина може да кара доживот безпроблемно...само си взема после як амп и е готов отвсякаде...това че повечето от нас са почнали с евтини талпи не значи че е много хубаво...тъкмо напротив...аз като се сетя колко съм се ядосвал на евтинджосите...цялото желание за свирене се изпарява... Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 Според мен всеки неспасяем (за когото е ясно че няма да зареже свиренето) китарист трябва да има един Гибсън и един Фендер,като най-доказалите се във времето ел китари,опитите да се обединят 2-та типа звук като ПРС например поне на мен ми звучат странно. Много време свирих на Стратокастер,а сега Гибсън звученето повече ми харесва-но това е въпрос на вкус -русата или черната Така че отваряш Ю-тюб и гледаш хилядите клипчета с различни китари и преценяваш кое ти допада като звучене. Цитирай
preIbanez Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 ^...зависи от китариста...ако свири много различни стилове съм съгласен...даже мисля че освен ЛП-то и страта не е лошо да има и едно теле (не животното а телекастер)... една седемструнка ...една китара с бесен флойд и т. н. ...за да покрива цялото разнообразие от стилове...обаче ако свири един единствен стил са му необходими точно две китари...например две ЛП-та или два Страта...или както е при мен две седемструнки с флойд...колкото се може по-еднакви...едната за основна а втората за бекъп...всичко друго би било излишно... Цитирай
Recommended Posts